Édesítsd meg valaki napját december 6-án!
Írta:

Édesítsd meg valaki napját december 6-án!

Idén is lesz „Hagyj el egy mikuláscsomagot” akció, amely mindannyiunknak lehetőséget ad, hogy ismeretleneknek szerezzünk örömöt.

 

Ha szeretsz mosolyt csalni mások arcára, akkor van egy jó hírünk számodra, illetve egy kezdeményezés, amit a figyelmedbe ajánlunk: idén is lesz „Hagyj el mikuláscsomagot” akció, melynek keretében – ahogy a kezdeményezés címe is mutatja – te is a városban hagyhatsz valahol egy kis csomagot.

 

A cél, hogy mielőbb megtalálja egy idegen, szóval ajánlott buszon vagy forgalmas helyen „felejteni” a mikicsomit. Hogy mit tegyél bele? Gyakorlatilag bármi jöhet a klasszikus mikuláscsomagtól a könyveken át más játékokig.

 

Kedvet kaptál, hogy örömöt szerezz valakinek? Akkor erre figyelj – ugyanis egy fontos dolgot kérnek a szervezők. „Fontos, hogy a csomagra írjunk egy rövid üzenetet a beazonosíthatóság érdekében, például ’én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!’” – írja a WeLoveBudapest.

 

Persze az is lehet, hogy nemcsak adsz, hanem találsz is egy ilyen csomagot december 6-án. A szervezők ez esetben azt kérik, tölts fel róla egy fotót az esemény Facebook oldalára, mert hogy szeretnék nyomon követni, hány emberhez ért el a felhívás.

 

Az akció Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/539733570158866/

 

Forrás: WeLoveBudapest.com

 

  • 580 2019. december 02 Belföld 2019. december 02.

    Facebook Comments