Budapestre jön a Trónok harca két színésze!
Írta:

Budapestre jön a Trónok harca két színésze!

A budapesti Xbox One PlayIT Show a videojátékok szerelmesei mellett a sorozatrajongóknak is igyekszik kedvezni – itt lesz két színész, akik a második évad óta szerepelnek a Trónok harca stáblistáján.

 

Ha Trónok harca rajongó vagy, akkor egyrészt már biztosan vágod a centit a hetedik évad kezdetéig, aminek első része július 17-én lesz látható itthon az HBO-n, másrészt pedig talán te is szívesen találkoznál a sikersorozat néhány szereplőjével. Eltaláltuk?

 

Akkor van egy jó hírünk: a széria két szereplője is Magyarországra jön, méghozzá az április 29-én megrendezésre kerülő budapesti Xbox One PlayIT Show-ra. Az izgalmas programok és a Hungexpón kipróbálható új játékok mellett találkozhatsz a Yara Greyjoy-t játszó Gemma Whelannel (ha nézted az Uncle, a Hetty Feather vagy az Upstart Crow című sorozatot, azokban is láthattad, illetve az Almost Royalben a hangját hallhattad, mivel ő volt a narrátor). Neki nem ismeretlen a videojátékok világa, hiszen a Guitar Hero Live-ban és a Dragon Age: Inquisitionben is szinkronszínészként dolgozott.

 game-of-thrones-gemma-whelan-daniel-portman-800x450

Gemma mellett a hűséges fegyverhordozót, Podrick Payne-t alakító Daniel Portman is hazánkba látogat a rendezvényre. Őt az Outcast című horrorban láthattad Paul szerepében, illetve a Szesztolvajokban is feltűnt. Gemma és Daniel is a második évad óta szerepel a Trónoka harca stáblistáján, és bár nem ők a legnagyobb sztárok a szériából, a rajongók szerintünk őket is bárhol felismerik.

 

Az idei PlayIT rendezvénysorozatról is hadd szóljunk pár szót: márciusban kezdődött és Győr volt az első helyszín, ahol ezúttal is rekordokat döntöttek a látogatószámmal. A budapesti után három vidéki város következik még nyárig: Debrecenbe május 6-án, Pécsre május 13-án, Szegedre pedig június 11-én látogat a gamerek kedvelt rendezvénye.

 

Ezután a nyáron Belgrádban lesz az első olyan PlayIT, amit az országhatárokon túl rendeznek meg, de novemberben már ismét Budapest ad majd otthont az eseménynek. Ráadásul a magyarországi helyszíneken éjszaka a RoG PlayIT Plus is várja a 18 év feletti látogatókat – írja a Rated.hu

 

Forrás: Rated.hu

  • 1054 2017. március 27 Belföld 2017. március 27.

    Facebook Comments