Igazi édenkert nyílt Budapest szívében
Írta:

Igazi édenkert nyílt Budapest szívében

A Twentysixben a legnagyobb hidegben is banánfák alatt üldögélhetsz.

 

A mai rohanó világban sokan érezzük még inkább, hogy a hétköznapokon is egyre nagyobb szükségünk lenne a természet közelségére, a növények zöldjére és semmi máshoz nem hasonlítható pozitív erejére.

 

Mindezt most már Budapest belvárosában, a Király utcában megnyílt Twentysixben is élvezhetjük – a hely a növények számára ideális 26 fokról kapta a nevét, 1800 négyzetméteren terül el, és 34 fajba tartozó, összesen 500 növénynek ad otthont.

 

A hely sokkal több, mint a főváros új édenkertje: négy különböző funkciót betöltő közösségi térből áll. Ha itt jársz, beülhetsz az étterembe, vásárolhatsz az ínyencségbolt péksüti- és kistermelői kínálatából, de jógázhatsz is a jógastúdióban, illetve a lakásstúdió jövőbeli rendezvényeire, workshopjaira is szeretettel várnak.

 

A közösségi tér megálmodóinak az egyszerűség volt a legfontosabb, de közben nem feledkeztek el a környezetvédelem támogatásáról sem. „A Twentysixbe látogatók egy koktél elfogyasztásával a környezetvédelemért is tehetnek. A Plant a Tree Cocktail különlegessége, hogy minden megvásárolt koktél után egy névre szóló facsemetét ültetnek a vásárló nevében” – írja a Vendéglátásra hivatkozva a Turizmus.com.

 

Forrás: Turizmus.com

  • 980 2020. január 21 Belföld 2020. január 21.

    Facebook Comments