Mit tudnak Magyarországról a szigetelők? A videó alapján nem sokat
Írta:

Mit tudnak Magyarországról a szigetelők? A videó alapján nem sokat

Legalábbis Kalocsa pont nem Mongóliában van…

Bár vége van az idei Sziget fesztiválnak, az biztos, hogy még hetekig hallunk majd róla. Hogy mekkora siker volt, hogy idén is veszteséges, hogy mi volt a legjobb/ legrosszabb a szervezésben, jönnek a fotógalériák… vagy például az a videó, amit a Díványon találtunk. Szigetelő fiatalokat kérdeztek Magyarországról, az itteni – Szigeten kívüli – élményeikről, és persze a Hungarikumokról. Mindezt a Hungarikum falu kellős közepén.

És itt lesz a dolog pikáns és vicces, mert úgy tűnik hiába a sok országimázs építéssel töltött munkaóra, a bulizó fiataloknak gyakorlatilag semmi nem mondott semmit. Elvileg a Hungarikum faluban díszes népviselettel, magyar táncokkal, játékokkal lehet ismerkedni, gyakorlatilag a válaszolók közül volt, aki nemes egyszerűséggel vidámparknak, múzeumi résznek, sőt, ázsiai falunak vélte a magyar részt.

Puskás Öcsi, kalocsai paprika, maga a Hungarikum fogalom mind mentek a levesbe, de olyan bulizó is volt, aki még a Széchenyi fürdőt is inkább Lengyelországba képzelte. A kedvencünk mégis az a lány, aki visszakérdezett: az, hogy ellopták a mobilját, az is magyar dolog? De persze ne vessünk rájuk követ, hiszen nem városnéző turistaként jöttek. Plusz – őszintén – te mennyit tudsz például Kazahsztánról vagy Kolumbiáról? Na ugye.

A videót itt tudod megnézni:

(Borítókép:  Rockstar Photographers)

  • 769 2017. augusztus 31 Belföld 2017. augusztus 31.

    Facebook Comments