A Trónok harca szereplői is elámultak a magyar lány alkotásai láttán
Írta:

A Trónok harca szereplői is elámultak a magyar lány alkotásai láttán

Egy fiatal magyar grafikus lány, Szász Zsófi munkái a Trónok harca színészeit ábrázolják, és egy kis segítséggel el is jutottak a művészekhez.

 

A Trónok harca szerintünk most épp az egyik legmenőbb sorozat, sőt, talán a legmenőbb mind közül. Ezért hát nem is csoda, ha bőven akadnak rajongói a művészvilágban is. Egy magyar grafikuslány, Szász Zsófi is közéjük tartozhat, mert hát nemrég épp ennek a szériának a szereplőit rajzolta meg, munkái pedig fehér pólókra nyomva a színészekhez is eljutottak.

 

Hogy hogyan? Nos, Zsófi egyik barátnője a hetedik évad forgatásán dolgozott színészöltöztetőként, így ő oda tudta adni a szereplőknek az egyedi felsőket. Azt nem tudjuk, ott rögtön felvették-e azokat, de az tény, hogy a Daeneryst alakító Emilia Crarke és a Ser Davost játszó Liam Cunningham is szívesen pózolt a kapott ajándékkal egy-egy fotó erejéig.

 

Fotók: https://www.instagram.com/szaszsofi/

 

A magyar grafikuslánynak egy másik munkája is elég sok szivecskét söpört be Instagramon – a fotón azt láthatod, hogy Daenerys valamelyik saját sárkánya helyett Süsün lovagol.

  • 923 2017. augusztus 30 Belföld 2017. augusztus 30.

    Facebook Comments