3+1 hasznos kiegészítő a babaszobába
Írta:

3+1 hasznos kiegészítő a babaszobába

Mi mindent érdemes beszerezni a kiságy, a pelenkázó, a textilpelusok és játékok mellé?

 

1. Légzésfigyelő – Nagyon hasznos termék, hiszen azonnal jelez, ha a kisbabánál esetleg légzéskimaradás lépne fel. Arra figyelj, hogy amikor kiveszed a gyerkőcöt a kiságyból, akkor azonnal kapcsold ki, különben hatalmas zajt csaphat – az unokaöcsénk ágyánál például ilyen elképesztően „hatásos” csipogó van felszerelve. Egyszer felejtettük el azonnal kikapcsolni, de szerintem a harmadik szomszéd is hallotta a hangját… mármint nem a gyerekét, hanem a légzésfigyelőét.

Extra tipp: Azt javasoljuk, olyan légzésfigyelőt válassz, ami egyben bébiőr funkcióval is bővített. Ha nem ilyet vettél volna esetleg, akkor érdemes egyet vásárolni.

 

2. Babamonitor – Akár egy vezeték nélküli bébimonitoron keresztül is figyelheted a kisbabádat, sőt, vannak olyan készülékek, amelyek segítségével akár beszélhetsz is hozzá. Így akkor is megnyugtathatod, ha mondjuk nem vagy otthon a délelőtti altatásnál, és hosszú percek óta tartó sírásával a bébiszitteredet „bünteti”. ;)

 

3. Éjjeli fény – Lámpa helyett próbálj ki egy éjjeli fényt, ami a lámpákkal ellentétben pont megfelelő fényt áraszt, így megnyugtatja a babát és segíti az elalvást.

Extra tipp: persze, ebből is van számos fajta – mi azt javasoljuk, válassz olyat, amely zenél is, így a megnyugtató fényt altató dallamokkal tudod kombinálni.

 

+1: Hiilibag – Nincs babaszoba szagok nélkül, hiszen ki látott már illatos használt pelust? Na ugye. ;) Persze számos illatosító trükköt be lehet vetni, és jó időben a rendszeres szellőztetés is remek ötlet, de a legjobb, ha a szagoknak esélyt sem adsz arra, hogy eluralkodjanak a babaszobában. Ebben segíthet a Hiilibag. Ez tulajdonképpen egy bambusz szénből készült légszűrő párnácska, amivel csak annyi teendőd van, hogy elhelyezed a babaszobában, és hagyod, hogy „tegye a dolgát”. Teljesen antiallergén, bababarát és letisztult dizájnja révén minden babaszobába illik. ;) Három hónap elteltével kell először foglalkoznod vele, akkor tedd ki a Hiilibaget 3-4 órára napfényre, hogy megtisztuljon, majd folytathatja körülbelül kétévesre tervezett misszióját. Ezt követően pedig a kertben vagy növények alá téve is újrahasznosítható, szóval még hulladékot sem termelsz vele. Jól hangzik? Ha többre vagy kíváncsi, itt olvashatsz még infókat, érdekességeket: www.hiilibag.hu

  • 1032 2019. május 10 Belföld 2019. május 10.

    Facebook Comments