3+1 szuper kiülős hely, ahol szól a zene
Írta:

3+1 szuper kiülős hely, ahol szól a zene

Mitől lehetne jobb egy nyári este, mint egy-két hideg italtól és a barátaid társaságától? Hát persze, hogy az élőzene varázsától – a következő kiülős helyeken ezt is élvezheted.

 

Prosit

1429786124-4388

Az Erzsébet téren sétálgatva azon gondolkodtam, milyen jó lenne most egy pohár bor mellé egy kis gitárzenét hallgatni, amikor oldalra néztem, és a Fröccsterasz melletti Prosit Borbárban épp egy gitáros kezdte aznapi műsorát. Véletlen? Nem hinném. Mindenesetre a finom borokat és minőségi alapanyagokból készült ételeket kínáló Prosit legalább annyira csábít a visszatérésre, mint a gitárdallamok.

Cím: 5. kerület, Erzsébet tér 13.

 

Pontoon

pontoon2-580x387

Ha kedved támadt egy kis vízparti sörözéshez a belvárosban, akkor válaszd a Pontoont, ahogy annak idején például a Red Hot Chili Peppers is tette. Rendeld meg az italod, aztán rúgd le a cipőd, és élvezd, hogy a talpad alatt a rakpartot finom homok borítja. Legközelebb Teraszbuli S04e03 – Love is the Message fantázianévre hallgató rendezvényüket ajánlom június 9-én, amire – őket idézve – „ha voltál már teraszbulin, azért, ha nem, akkor azért érdemes elmenni”.

Cím: 5. kerület, Id. Antall József rakpart 1.

 

Zsiráf

zsiraf.hartyanyi.008.exact726w

A Zsiráfot számomra egyrészt az teszi nagyon vonzóvá, hogy tök jó helyen van, konkrétan a Nyugati pályaudvarnál, másrészt pedig a hideg italok (a fröccs és a limonádé is finom), na és persze azok a programok, amikkel elég gyakran készülnek vendégeiknek. Június 22-én Torres Dani koncertjére várnak, július 13-án pedig Király Viktor lép itt fel.

Cím: 6. kerület, Teréz krt. 53.

 

Csíki Sörplacc

csikiplacc_1

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nálam az új nyári „őrület” egyértelműen a sör és kürtőskalács kombinációja. Furcsán hangzik? Kóstold meg ezeket így együtt, és meglátod, szinte függőséget okoz. A Bálnánál nemrég megnyílt Csíki Sörplaccon ráadásul nemcsak erdélyi ételkülönlegességeket – például a Vitéz Kürtőst, abból is a málnásat meg a Kürtős Fondue-t ajánlom – és az Igazi Csíki Sört élvezheted, hanem a csodás panorámát, illetve hamarosan kellemes élőzenét is.

  • 1014 2017. június 07 Belföld 2017. június 07.

    Facebook Comments