Ezek a legjobb randioldalak
Írta:

Ezek a legjobb randioldalak

A Tinderen túl is van élet!

 

Ahogy életünk egyre több területe került át az online térbe, úgy vált a netes társkeresésből ciki helyett társadalmilag elfogadott dolog, amit élete egy szakaszában már az emberek többsége kipróbál. Ráadásul már a klasszikusnak számító társkeresőkön kívül vannak egészen izgalmas lehetőségek is.

 

Happn

HAPPN

A Happn nevű applikáció abban különleges, hogy azokkal az emberekkel hoz össze, akikkel nap mint nap keresztezitek egymás útját. Egy gombnyomásal tudsz regisztrálni a facebookos profiloddal és az alkalmazás onnantól folyamatosan listázza a keresési feltétteleidnek megfelelő ellenkező neműeket, akikkel egy környéken jársz. Az a jó benne, hogy a gps koordináták alapján ezt akkor is csinálja, ha épp nem fut az app, illetve, hogy nem pontos címet ír (így könnyen kiderülne pl a lakcím) hanem egy kisebb környéket ad meg. Vicces, amikor olyan embereket dob fel, akiket látásból ismersz a buszról, vagy akikről kiderül, hogy egy épületben dolgoztok, de még sosem találkoztatok. A Happn arra is jó alkalmat ad, hogy leszólítsd azt a valakit a megállóban, vagy hogy szimplán csak ráírj: ha már ő is ilyen gyakran van a Deák téren, miért nem futtok össze egy kávéra. A program nem a hosszas online beszélgetésekre lett kitalálva, hanem hogy minél előbb ültessétek át a szimpátiát a való világba is. És mivel facebook profilból dolgozik, a közös ismerősöket is rögtön láthatod.

 

Randi másképp

Screenshot001

A Randi másképp nem egy telefonos alkalmazás, hanem egy élmény alapú társkereső oldal. A mottójuk hogy a „közös élmény összehoz” és ezt is csinálják. Gyakorlatilag tematikus rendezvényeket szerveznek, amire jelentkezhetsz, és ott a helyszínen ismerkedhetsz. Rengeteg féle randialkalmat szerveznek: van borkóstoló randi, házibuli randi, társasjáték vagy túrázós randi, bringázós és szabadulószobás randi… Szóval már a program miatt megéri. Mivel ezek mind olyan élmények, amik normális körülmények között is fizetősök, így a részvétel általában pár ezer forintba kerül, cserébe viszont garantáltan nem fogsz feszengeni. Vannak kevesebb fővel megrendezésre kerülő alkalmak, mint például a borkóstolás, és egész széleskörűek is, mint egy házibuli. Arra viszont mindig figyelnek, hogy egy-egy alkalmon megfelelő legyen a férfi-női arány.

 

League

maxresdefault (1)

Rögtön azzal kezdenénk, hogy a League egyelőre nem érhető el nálunk, pedig nagyon nem tűnik rossznak. Ez az oldal abban különbözik a többitől, hogy nem csupán a facebook adatlapot kéri el regisztrációkor, hanem a linkedin-es adatokat is. Ezt pedig több jó dologra is felhasználja: egyfelől elrejti a randis profilodat a főnököd elől például, másfelől mivel végzettsédet, iparágat és egyéb szakmai érdeklődési köröket is megadsz, így olyan emberekkel hoz össze, akik ez alapján is hasonlóak. Például itt megadhatják a felhasználók, hogy csak diplomás társat keresnek, és azt is látod mindenkiről hogy milyen szakterületen dolgozik. Ha fontos, hogy az élet minden területén egymás társai legyetek, akkor például jó dolog, ha a munkátok is olyan, amit meg tudtok beszélni.

  • 1887 2016. november 14 Életmód 2016. november 14.

    Facebook Comments