Negyedszer is Színházak Éjszakája!
Írta:

Negyedszer is Színházak Éjszakája!

Már negyedszer csábítja a Színházak Éjszakája a színházrajongókat és azokat is, akik csak ismerkednek bizonyos a különböző színdarabokkal. Te melyik színház programját választod idén?

A Színházak Éjszakája nemcsak azoknak szól, akik már beleszerettek a drámák, komédiák, operettek és musicalek világába, hanem azoknak is, akik esetleg csak nemrég kezdtek el ismerkedni bizonyos előadásokkal.

 

2015. szeptember 19-én immár negyedszer merülhet el bárki a színházak világában, a Színházak Éjszakája rendezvénysorozatnak köszönhetően – ennek során 25 budapesti színház 61 helyszínén több száz program enged betekintést a most kezdődő évad előadásaiba, és a színházi élet, na meg az ott zajló háttérmunka olyan rétegeit nyitja meg a közönség előtt, ami a színházak iránt még nem elkötelezetteket is a műfaj barátjává teheti.

 

A 26 színház összes rendezvényére belépést biztosító jegyeket a Jegy.hu weboldalon vásárolhatod meg, illetve a résztvevő színházak jegypénztáraiban is. A gyerekjegyek 150, a diákjegyek 1500, a teljes árú belépők pedig 2500 forintba kerülnek.

 

 

Fontos infó: Ha idén a Budapest Bábszínházba szerettél volna menni a Színházak Éjszakáján, akkor sajnos van egy rossz hírünk: az augusztus 17-ei felhőszakadás annyira megrongálta a színházat, hogy ők emiatt nem tudnak látogatókat fogadni szeptember 19-én.

  • 1590 2015. szeptember 04 Események 2015. szeptember 04.

    Facebook Comments