5+1 hely, ahol különleges fagyik várnak rád
Írta:

5+1 hely, ahol különleges fagyik várnak rád

Ha szeretnéd a fagyizást igazán különleges élménnyé tenni, akkor már soroljuk is, hol érdemes felfrissülést keresned idén nyáron!

 

Desszert.Neked

grafika3

Isteni sütijeik után a Desszert.Neked fagyijait is megkóstoltuk, és hát teljesen oda voltunk a gyönyörűségtől! Minőségi alapanyagokból készülnek, állagra és ízre is tökéletesek… mi kell még?! ;) A mi kedvenceink a Fior di latte és a sóskaramell, de a klasszikus ízek közül is válogass bátran, nem fogsz csalódni!

Cím: 6. kerület, Paulay Ede utca 17.

 

Gelarto Rosa

gelarto1

Természetesen az idei fagyiszezon se múlhat el egy(-két) rózsás fagyi nélkül. Ezeknek a kis csodáknak már az elkészítését is élvezet nézni, az elfogyasztásuk a Bazilikánál sétálva pedig csak megkoronázza az élményt. Tipp: a citromos-bazsalikomos fagyijuk verhetetlen! ;)

Cím: a Bazilikánál és pár lépésnyire, a Hercegprímás utcában a Deák tér felé sétálva is megtalálod őket ;)

 

MAMO Gelato

1431441435-3372

Ha inkább a Ráday utcában sétálgatnál, ott is tudunk egy jó fagyizót: térj be a MAMO Gelatóba, és kérj bármilyen ízt, szerintünk ízleni fog. A fagyijuk fantasztikus, és tőlünk plusz pont jár azért, mert gyakran használnak csokikat, kekszeket is a fagyikészítéshez és -dekoráláshoz.

Cím: 9. kerület, Ráday utca 24.

 

Fragola

home_shops_3

Különleges ízekre vágysz, esetleg cukormentes ízeket is keresnél? Akkor a Fragola lehet nálad is a nyerő, ahol a klasszikus ízek mellett igazi fagylalt-fantáziákkal is találkozhatsz. Nekünk ez utóbbi kategóriába tartozik az almás pite, a chili fondante vagy a mascarponés-gesztenyés fagyijuk, de eddig még nem tudtunk náluk olyan kreációt kérni, ami ne ízlett volna.

Cím: több helyen is ott vannak a városban, címekért csekkold le Facebook oldalukat!

 

KIOSK

18557183_1338187909596106_4144664337029908206_n

Ha kicsit mélyebben a pénztárcádba nyúlnál – mondjuk egy szuper randin le akarnád nyűgözni választottadat –, akkor mi a KIOSK fagyikelyheit ajánljuk. Ezek mindegyike egy álom, és nem mellesleg a tálalás is nagyon szexi.

Cím: 5. kerület, Március 15. tér 4.

 

Daubner

Ha Daubner, akkor sütemény, gondolhattad te is. Eddig. Ugyanis, ha mostanában jártál arrafelé, akkor láthattad, hogy a legtöbben fagyit is vesznek. Nem véletlen, ugyanis a Szépvölgyi úti cukrászda nem csak sütiben verhetetlen, hanem a fagyijuk is finom, és jó áron is adják. A narancsos trüffelt és a gyümölcsfagyikat is kóstold meg!

Cím: 2. kerület, Szépvölgyi út 50.

  • 1153 2017. június 26 Gasztronómia 2017. június 26.

    Facebook Comments