Bútorok után kajákat is összedobhatsz – ilyen a főzés IKEA-módra
Írta:

Bútorok után kajákat is összedobhatsz – ilyen a főzés IKEA-módra

Ha tudsz főzni, azért, ha nem, akkor pedig azért nézd meg a következő, másfél perces videót!

 

Az otthon is könnyen (na jó, már akinek) összelegózható bútorairól ismert IKEA kreatívjai most gondoltak egyet, és a konyhában kezdtek kísérletezni. Feltették a nagy kérdést: mi lenne, ha bárki pár mozdulattal készíthetne magának otthon valami gyors és könnyű ételt. Aztán jött a megvalósítás: egy papírlapra írták fel, milyen alapanyagból mennyit és hova kell rakni, majd a lap mindennel együtt összehajtva (vagy összegyűrve) mehet be a sütőbe. És ami ebből kisül… hát, azt a következő videóban tényleg érdemes megnézni.

Mindezt az IKEA kanadai részlegén találták ki, és ott már el is helyezték ezeket a méretes lapokat a helyi áruházakban, az IKEA Kitchen Event nevű rendezvény apropóján. Természetesen a lapokat haza lehetett vinni, és az emberek megvehették a szükséges eszközöket és hozzávalókat is, nehogy valakinél ezen múljon egy sikeres randi, vagy egy könnyű családi vacsi sikere.

 

Azért azt megnéznénk, hogy ezzel a módszerrel hogyan lehetne elkészíteni egy jó paprikás csirkét vagy töltött káposztát! ;)

 

  • 841 2017. június 29 Gasztronómia 2017. június 29.

    Facebook Comments