Keresd a Vegazzi pizzáit az Anker’t-ben
Írta:

Keresd a Vegazzi pizzáit az Anker’t-ben

December 7-étől vegán, nápolyi stílusú pizzát is ehetünk az Anker’t-ben!

 

A múlt hét végén nyitotta meg nápolyi stílusú „plant based” pizzázóját a Vegazzi az Anker’t-ben, és bizony így igazi kuriózumot biztosítanak a hazai pizzarajongóknak, vegánoknak, vagy épp vegán pizzarajongóknak.

 

Mert hogy a különleges pizzák úgynevezett „nápolyi stílusú” tésztából készülnek. De hogy ez mit is jelent pontosan, azt mondják el ők: „Nápolyi stílusú tésztánk olasz lisztből, tengeri sóval és minimális élesztővel, legalább 48 órás kelesztési idővel kel életre. A kézzel nyújtott tészta fatüzelésű kemencében sül meg, közel 500°C-on, 60-90 másodperc alatt, ami egy egyedi és más pizzára nem jellemző könnyű, ropogós tésztát eredményez. Ez az alapja és lelke valamennyi pizzánknak” – írták a megnyitó esemény Facebook oldalán.

 

Eddig hatféle pizzából lehet választani, melyek közül a legolcsóbb a Marinara, 1290 Ft, a legdrágább pedig a sütőtökös gesztenyés Autunno, 1790-ért.

https://www.facebook.com/pg/vegazzipizza/menu/

  • 1862 2017. december 15 Gasztronómia 2017. december 15.

    Facebook Comments