Dokumentumfilmmel debütálnak Obamáék
Írta:

Dokumentumfilmmel debütálnak Obamáék

A volt amerikai elnök és felesége munkásokat bemutató filmmel venné be Hollywoodot.

 

 

Bár nem egy amerikai elnök szerepelt korábban filmekben, Obamáék most mégis elég meglepőt húztak. A korábbi elnök és felesége tavaly létrehozott egy produkciós céget és most leforgatták első filmjüket a Netflix számára – írja az MTI. Tehát nem arról van szó, hogy Obamáék felcsaptak színésznek, ám a hír így sem kevésbé érdekes.

Az American Factory című dokumentumfilm ohiói munkások életét mutatja be, miután a 2008-as gazdasági válság miatt Ohióban bezárt a General Motors-gyár, majd miután egy kínai vállalat átvette a telepet, és újra munkához juttatta az embereket. Fontos és tanulságos téma, Obamáéktól nem is vártunk mást. Az amerikai kritikusok máris imádják a filmet, a Rotten Tomatoes honlapon pedig 97 százalékban pozitív a fogadtatása.

A produkciós cég ráadásul több éves szerződést kötött a Netflixszel, így nemsokára újabb Obama-filmekkel találkozhatunk. Már tervezik egy Pulitzer-díjas könyv adaptációját amely a rabszolgák felszabadításáért küzdő Frederic Douglassről szól, illetve egy, a divat világában játszódó kosztümös drámát, valamint egy, az egészséges étkezésről szóló, óvodásoknak szánt sorozatot is készítenek a következő időszakban.

  • 500 2019. augusztus 27 Külföld 2019. augusztus 27.

    Facebook Comments