Földalatti futóverseny lesz Budapesten!
Írta:

Földalatti futóverseny lesz Budapesten!

Ha bírod a különleges helyszíneken zajló futóversenyeket, akkor ezt a programot neked ajánljuk!

 

Tavasz közeledtével sokan vesszük elő újra a futócipőt, és próbáljuk újra felvenni a szabadtéri kocogás és futás őszről még emlékeinkben élő ritmusát. Ha te is így vagy ezzel, akkor február 24-én egy igazán különleges futóversenyen kezdheted meg a formába lendülést – vagy ha télen is rendszeresen mozogtál, akkor itt új kihívás elé nézhetsz.

 

Hogy mitől lesz különleges ez a futóverseny? Hát attól, hogy nem a közutakon vagy erdei utakon vezet majd, hanem itt egy földalatti „labirintus” lesz a terep. A BBU Szervező Iroda rendezvényére regisztráló kicsik és nagyok a Rottenbiller parkban találkoznak, majd a kőbányai pincerendszerben teljesíthetnek megadott távokat. A legkisebbeknek, az ovisoknak persze csak 300 méterrel kell majd megbirkózniuk, és az ő versenyük a föld felett zajlik majd.

 

Kedvcsinálóként nézd meg az esemény beharangozó kisfilmjét – ne tévesszen meg, hogy az első képkockák még inkább egy thrillert vagy horrorfilmet idéznek, mint sportversenyt. ;)

További infókat – kategóriák, távok, nevezés, nevezési díj – itt találsz:  https://www.bbu.hu/versenyek/43-bbu-fold-alatti-futas-2018

  • 829 2018. február 22 Belföld 2018. február 22.

    Facebook Comments