Budapest utcáin és hídjain edz a magyar street workoutos
Írta:

Budapest utcáin és hídjain edz a magyar street workoutos

Szarka Ákos edzésfotói nemcsak látványosak, hanem szó szerint díjnyertesek is – nem utolsósorban pedig Budapest népszerűségét is növelik, nem csak a hölgyek körében.

asp_620_kep6

Ha azt hitted, Budapest legszebb pontjai már nem lehetnek látványosabbak, akkor tévedtél, ugyanis egy magyar street workoutos, Szarka Ákos egy kis edzéssel tette ezeket a helyeket még hihetetlenebbé. Eredeti célja az volt, hogy megmutassa, hogyan edz, de ennél sokkal többet sikerült elérnie.

asp_620_kep2

Ákos egy fotóssal, Móricz-Sabján Simonnal tavaly nyáron egy napon át járta a magyar fővárost, és olyan helyeken készültek róla edzésfotók, mint például a Budai Vár, a Kossuth tér, utcák, bérházak folyosói. Sőt, hidakra is felmerészkedtek: a sportoló a „zászló” nevezetű pózt a Szabadság hídon prezentálta.

asp_620_kep4

Az erről készült fotó harmadik helyezést ért el a Magyar Sajtófotó Pályázat „Sport (egyedi)” kategóriában, illetve nem mellékesen sikerült felhívnia a figyelmet a street workoutra, és természetesen Budapestet is népszerűsíti (nemcsak a hölgyek körében).

asp_620_kep7

Fotók: facebook.com/szarka.akos.workout/

  • 1482 2016. február 16 Belföld 2016. február 16.

    Facebook Comments