A Trónok harca szinkronszínésze lett az év buszsofőrje!
Írta:

A Trónok harca szinkronszínésze lett az év buszsofőrje!

Ha nézed a sikersorozatot, akkor elég, ha ennyit mondunk: Hodor!

 

Nézed a Trónok harcát? Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nézed, hisz másképp hogyan s miért kattintottál volna ide? És az is valószínű, hogy emlékszel Hodorra: az egyik legszeretetreméltóbb karakter, aki nem túl okos, viszont bivalyerős, és folyton a saját nevét ismételgeti: Hodor, Hodor.

 hodor-1024

Magyarul Garamszegi Gábor szólaltatta meg a kedves óriást, de az ismert szinkronhangról (Dennis Hopper is az ő hangját kapta – a szerk.) kevesen tudják, hogy buszsofőrként is dolgozik. Meglepő? Mi meglepődtünk rajta. Az ok nyilván prózai: egyre kevesebb szinkronmunkát kapott, és úgy érezte, elakadt az élete. Váltott hát. Jó nagyot.

 

Nem bánta meg, mert elmondása szerint jól kijön az utasokkal, akik nagyon szeretik őt – a BKK az Év sofőrje versenyére is ők nevezték be, amit buszsofőr kategóriában meg is nyert. A Szeretlekmagyarorszag.hu kérdésére elmondta, élete egyik legkülönlegesebb napja volt, amikor átvehette ezt a díjat. Szoros volt a győzelemért folyó verseny, de végül egy hajszállal ő kerekedett felül a szavazásban – szerinte főleg a Trónok harcának és Hodornak köszönhetően.

 

Melyik buszt vezeti Hodor magyar hangja?

Gábor leggyakrabban Budafokon, a 250-es járaton dolgozik. Kezdetben tartott tőle, hogy unalmas lesz minden nap oda-vissza buszozni ugyanazon a vonalon, de hamar rájött, hogy minden forduló különbözik. Sőt, amikor autóval vitték ugyanezen a szakaszon, akkor is elcsodálkozott, mennyire más arcát mutatja a környék a kocsiból.

Videó:  https://www.facebook.com/bkkbudapest/videos/1149340068457813/

 

 

Forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-tronok-harca-szinkronszinesze-lett-az-ev-buszvezetoje-a-bkk-nal/

  • 1126 2016. október 13 Belföld 2016. október 13.

    Facebook Comments