Megnyílt hazánk első autós szafari parkja
Írta:

Megnyílt hazánk első autós szafari parkja

Az országban sehol máshol nem lehet ilyen kalandban részetek!

 

Május 20-án, közel száz állattal nyílt meg hazánk első és egyetlen autós szafari parkja, méghozzá Szada mellett, egy öthektáros területen. A Magyar Nemzeti Cirkusz honlapján azt olvastuk, hogy az ország két legnagyobb utazó cirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz állatai láthatók itt.

 

A szabadtéri élmény pedig biztonságos, hiszen csak és kizárólag nem nyitott tetejű autóval lehet behajtani, és megcsodálni az elefántokat, zsiráfokat, tevéket, lovakat, szamarakat és a különleges zebrámokat.

 

„Szigorú szabályokat hoztunk, hogy mindenki 100 százalékos biztonságban tudjon kikapcsolódni nálunk. Az érkező személyautókkal csak a kijelölt útvonalon lehet haladni. A parkban egyszerre csak korlátozott számú járművet engedünk be, melyek maximum 1 órát tartózkodhatnak a területen. A bejárat előtti torlódás elkerülése végett pedig kizárólag azokat a vendégeket tudjuk fogadni turnusainkon, akik előzetesen regisztráltak online. Bizonyára sokan nem fognak beférni az elején, de minden kedves érdeklődő türelmét kérjük” – foglalta össze Ifj. Richter József cirkuszigazgató.

 

Ha kiruccannátok a családdal egy kis autós szafarira, akkor jó, ha tudjátok, hogy a park hétköznap 12-17 óráig van nyitva, hétvégén és ünnepnapokon pedig 10-17 óráig.

 

Előzetes időpontfoglalás után lehet behajtani, amit ide kattintva lehet viszonylag gyorsan megejteni: https://magyarnemzeticirkusz.hu/szafari/ Cikkünk születésének pillanatában június 3-ra volt leghamarabb szabad időpont, de június közepe felé még sok foglalható sávot láttunk.

 

A jegyárak a következőképp alakulnak: a gyerekeknek 2 éves kor alatt ingyenes, 14 éves korig 1500 Ft, a felnőtt jegy pedig 2000 Ft.

 

Ha úgy döntötök, hogy foglaltok egy időpontot és kiruccantok a családdal, azzal a társulatot is segítitek, hiszen ők a koronavírus miatti korlátozások miatt egy ideje bevétel nélkül maradtak.

  • 570 2020. május 26 Belföld 2020. május 26.

    Facebook Comments