Idén is lesz Budapest Urban Games
Írta:

Idén is lesz Budapest Urban Games

Ötödször tartják meg a Budapest Urban Gamest (BUG), amelynek keretében augusztus 29-én négy sportágat lehet kipróbálni különleges városi környezetben.

 

A Budapest Urban Games kétség kívül a város egyik legkülönlegesebb eseménye. Budapest ikonikus pontjain lehet ugyanis különböző, idén szám szerint 4 sportágban kipróbálni magunkat.  Az MTI információi szerint idén úszásban, futásban, jógában és street workoutban lesz lehetőség részt venni az eseményen, melyen a sportolni vágyók biztonságáról új szabályok gondoskodnak.

A közlemény szerint az egyes eseményeket sportági szakértők vezetik, a Duna-átúszás mellett a Citadellán a futást és a jógát, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előtt pedig a street workoutot próbálhatják ki az érdeklődők. A Dunát a Szabadság híd pesti hídfője és a Műegyetem rakpart között lesz majd lehetőség átúszni.

A BUG-on való részvétel regisztrációköteles, hiszen tavaly mintegy 5000 nevezőt vonzott a fővárosi sportrendezvény, ebben az évben pedig még több résztvevőre számítanak a szervezők. Az eseményre regisztrálni a közlemény szerint hamarosan a Budapest Urban Games honlapján lehet majd.

  • 560 2020. július 13 Belföld 2020. július 13.

    Facebook Comments