Megjelent a Budapest Design Map
Írta:

Megjelent a Budapest Design Map

Stílusosan a design világnapja alkalmából szervezett rendezvényen mutatták be a Budapest Design Mapet – immár mintegy 200 fővárosi helyszínen, 15 ezer példányban érhető el. 

 

Június 29 a design világnapja, aminek megünnepléséből mi, magyarok sem maradhatunk ki. A világnap megünneplésére szervezett eseményen Osvárt Judit, a Design Hét Budapest projektvezetője, a Magyar Formatervezési Tanács tagja mutatta be a Budapest Design Mapet.

 

A praktikus, könnyen használható térkép segítségével a város mintegy 150 tematikus design lokációja kereshető fel, így többek között bútorüzletek, divat- és ékszertervezők bemutatótermei, műhelyek, múzeumok, valamint szakmai intézmények is. A Budapest Design Map ezzel a fővárosi designélet legátfogóbb turistakalauza, mely mintegy 200 fővárosi helyszínen 15 ezer példányban kerül terjesztésre.

 

Ezzel a speciális térképpel a fővárosba látogatók kiválaszthatják az érdeklődésüknek leginkább megfelelő szaküzleteket, vagy akár egy változatos budapesti túrát is megszervezhetnek a design jegyében, felkeresve a térképen kiválasztott helyszíneket. A feltüntetett pontok között elsősorban magyar designerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi designbútor-forgalmazók, rendszeresen megszervezett vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek a külföldi turistákon kívül számot tarthatnak a hazai designrajongók érdeklődésére is.

 

A Budapest Design Map megtalálható a város turistainformációs irodáiban, designüzleteiben és egyes belvárosi szórakozóhelyeken. A pontos terjesztési pontokról az október 6 és 15 közt megrendezésre kerülő Design Hét Budapest Facebook-oldalán található részletes információ.

  • 833 2017. július 26 Belföld 2017. július 26.

    Facebook Comments