3+1 szuper program szilveszterre
Írta:

3+1 szuper program szilveszterre

És a legtöbb elég pénztárcabarát is.

 

Többféle színházi program és stand up comedy műsor, valamint az ismert klubok szinte mindegyikében szilveszteri buli vár ránk december 31-én. Ezeket nehéz lenne külön-külön felsorolni, pár másik, érdekes programot viszont összeszedtünk nektek.

 

1. Ügetőszilveszter

Ha délutáni, pénztárcabarát programot kerestek a családdal, akkor ebéd után látogassatok el az Ügetőszilveszterre. Ez a főváros legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató rendezvénye, az év utolsó sporteseménye – a szervezők szerint idén is kihagyhatatlan délutáni szórakozás lesz az egész családnak. Nyitvatartás: december 31-én 13 és 21 óra közt, a belépőjegyek ára 1800 Ft, 18 éves kor alatt pedig ingyenes.

 

2. Hajókázás a Dunán

Szintén délutáni program, de kicsit kevésbé pénztárcabarát: 31-én 14h-tól hajós városnézésen is részt vehettek, igény szerint borozással, koktélozással vagy ebéddel. Ha boroznátok, az 9400 Ft/fő, ha a koktélos opció szimpatikusabb, az 7400 Ft/fő, ha pedig ebédelnétek, az 11 800 Ft/fő. Ha beéritek csak a hajókázással, és nem fogyasztanátok semmit a másfél órás időtartam alatt, az 3500 Ft, diákoknak 3000 Ft fejenként.

 

3. Újévköszöntés az utcán

December 31-én este Budapesten a Vörösmarty téren, a Nyugatinál, az Oktogonnál és a Gozsdu udvar környékén szinte biztos, hogy idén is remek hangulatban ünneplik majd az új évet az utcákon is az emberek. Lehet, hogy különösebben nem vagy az a nagy utcán ünneplős típus, de szerintünk egyszer, csak úgy a hangulat kedvéért megéri kipróbálni. ;)

 

+1. Szilveszteri fesztivál a Vajdahunyadvárban

December 29-31 közt különleges hangulatú, ingyenes fesztivált rendeznek a Vajdahunyadvárnál. Lesz malacsütés, forraltbor sétány, pálinka terasz, vodka különlegességek, koncertek és gyermekprogramok is. A rendezvény első napján ráadásul minden féláron lesz, 50% kedvezménnyel készülnek az árusok. A fesztivál sztárvendége Oroszország – 30 féle vodkát kóstolhatunk meg, de akad majd egy-két jó falat is. ;)

  • 748 2018. december 25 Belföld 2018. december 25.

    Facebook Comments