3 dolog, amit érdemes tudnod az Aria Hotelről
Írta:

3 dolog, amit érdemes tudnod az Aria Hotelről

Díjat díjra halmoz, és még mindig nem akadt legyőzőre a Travellers Choice Awards-on, szóval úgy gondoltuk, ideje pár szóban bemutatnunk az Aria Hotel Budapestet. ;)

 

1. Az ötcsillagos hotel a Bazilika szomszédságában található, és a Library hotellánc tagja. A 2015 márciusában megnyitott luxushotel luxushotel négy szárnyát egy-egy zenei stílusnak szentelték. A szobák berendezését a Klasszikus, az Opera, a Kortárs zene és a Jazz tematizálja. Néhány szobát egy-egy zenei legendáról neveztek el, így van külön Maria Callas-, Bob Dylan-, James Brown-, Kodály Zoltán-, Bartók Béla- és Liszt Ferenc-szoba is.

 

2. Ha fokoznád a hotelben látható luxust, menj egy kicsit magasabbra: liftezz fel a tetőn található High Note SkyBarba, és igyál egy finom koktélt vagy egy pohár minőségi bort. A városra és a Bazilika tornyára nyíló mesés panoráma már csak hab a tortán. ;)

44462049

3. Kedved támadt szobát foglalni? Megteheted: az árak jelenleg 260 és 1015 euró közt mozognak, ami 82 ezer és 320 ezer forint körüli összegnek felel meg..

  • 792 2017. december 12 Belföld 2017. december 12.

    Facebook Comments