Vendégek verték szét a budapesti luxuséttermet
Írta:

Vendégek verték szét a budapesti luxuséttermet

Nem mindennapi eset, ez tény, és a vendégek rendesen leamortizálták a helyet – de aggodalomra semmi ok, az egész egy alaposan megtervezett, jól kitalált akció volt.

 

Talán te is hallottál az „Utolsó vacsora” nevezetű rejtélyes rendezvényről, amit a két Michelin-csillagos Onyx étterem hirdetett meg. Az eseményt októberben hirdették meg, és a jelentkezők közül kiválasztottak nyolc főt, akik november 28-án este 8-tól részt vehettek egy különleges, hétfogásos menüből és a fogásokhoz illő borból álló vacsorán. A kései kezdés nem volt gond, hiszen az eseményt filmforgatásként engedélyezték.

 

A helyszínen meg is jelentek a kamerák, nem is ez volt a meglepetés, hanem az, hogy a desszert után olyan eszközöket szolgáltak fel, amelyekkel a vendégek szétverhették a berendezést – és ők, miután felvették a védőruházatot, sisakot, szemüveget, neki is estek a bontásnak.

 

Ez viszont nem hirtelen jött ötlet vagy partizánakció volt, hanem egy ügyes marketing trükk. Az étterem ugyanis, mint kiderült, mind a kinézetében, mind az alapvető koncepcióját tekintve meg fog újulni. „Az átalakítás építkezős része most indul, hogy májusra meg tudjanak nyitni, ezért szervezték mostanra a vacsorát” – tudta meg a 444.hu az egyik tulajdonostól.

 

Azt még pontosan nem tudjuk, mikorra készül el az Onyx, illetve, hogy mit terveznek a nyitásra, de ezt a sztorit olvasva mi már most kíváncsiak vagyunk! ;)

 

Forrás: 444.hu, diningguide.com

  • 561 2020. december 07 Belföld 2020. december 07.

    Facebook Comments