3 egészséges ajándék Mikulásra magadnak
Írta:

3 egészséges ajándék Mikulásra magadnak

A Télapó biztosan idén is sok édességet hoz majd az egész családnak, így neked is. De mit szólnál, ha te idén egészséges ajándékokkal lepnéd meg szeretteidet, és magadat is? Ehhez adunk most egy kis inspirációt.

 

1. Mozgás! – Semmire sem vágysz jobban, mint egy új futócipőre, egy praktikus aláöltözőre a kinti mozgáshoz, vagy épp néhány új, menő súlyzóra az otthoni edzésekhez? Itt a remek alkalom, a leárazásoknak köszönhetően valószínűleg szuper áron tudod ezeket megrendelni!

 

2. Egészségesebb falatok – Nem arra célzunk, hogy vegyél magadnak egy kiló almát, bár ez sem rossz ötlet. Hanem sokkal inkább arra, hogy ha egészségesebben szeretnél étkezni, és mondjuk ez lenne az újévi fogadalmad is, akkor miért ne tehetnél efelé pár lépést már december elején? Nézz szét a neten, rendelj némi egészséges nasit vagy olyan lisztkeverékeket, amelyekkel otthon te magad is tudsz kísérletezni, sütögetni. Azt sem tudod, hol kezdd, vagy mire lenne igazából szükséged? Szánd rá az időt, energiát, pénzt, és konzultálj egy dietetikussal. Ő olyan szakértő tanácsokkal fog ellátni az étrendedet illetően, hogy utána nem is fogod érteni magad, hogy miért nem beszéltél vele már sokkal előbb?!

 

3. Egészségesebb környezet – Most, hogy valószínűleg 2020 utolsó, és 2021 első hónapjait is nagyrészt otthon fogod tölteni, nem árt odafigyelni arra, hogy a lakásod a lehető legegészségesebb, legélhetőbb környezet legyen számodra. Ennek egyik alapeleme, hogy milyen a benti levegő. Hogy ezen javíthass, dobd ki a légfrissítőket és szerezz be pár zöld növényt vagy egy olyan kis „csodaszert”, mint a Hiilibag. Erről ide kattintva találsz további infókat: https://hiilibag.hu/ .

  • 617 2020. december 04 Életmód 2020. december 04.

    Facebook Comments