3 tuti tipp, hogy idén ősszel is az otthonod legyen a legjobb hely a világon
Írta:

3 tuti tipp, hogy idén ősszel is az otthonod legyen a legjobb hely a világon

Persze, tudjuk, eddig is a legszuperebb hely volt számodra, de adunk néhány jó tanácsot, hogy még tovább tökéletesítsd – ha esetleg hosszabb otthonlétre kényszerülnél idén ősszel vagy télen.

 

1. Kényelem és praktikum – Legyen az otthonod akár egy 150 négyzetméteres, kétemeletes villa, akár egy másfél szobás kis lakás, egy dolog biztos: attól lesz a legjobb hely számodra, hogy a saját képedre formálod… és persze adottak azok a kényelmes és praktikus helyek, amik a hétköznapi igényeidet szolgálják. Neked van például kuckózós sarkod sorozatnézéshez, olvasósarkod párnákkal és plédekkel, vagy beszereltetted már a LED-es világítást az íróasztalodhoz? Ha nem, még nem késő megvalósítani, amit őszre szeretnél!

 

2. A home made a legfinomabb – Ha szívesen kísérleteznél a konyhában, vagy úgy érzed, kicsit továbbfejlesztenéd főző- vagy sütőtudományodat, akkor szerezz be néhány szuper edényt. Ősszel ezekben fortyog majd a sütőtök krémleves és a forralt bor… de jó is lesz! ;)

 

3. Tiszta a levegő? – Sokan nem is gondolunk arra, milyen fontos, hogy jó legyen a lakás levegője, pedig ez nemcsak éberségünkre és hangulatunkra, hanem egészségünkre is hatással lehet. Szóval szellőztess rendszeresen, figyelj oda, hogy mindig levidd a szemetet (és a kukát se felejtsd el rendesen kitakarítani). Ezen kívül szerezz be pár szobanövényt és természetes, például levendulás illatpárnácskát a szekrényekbe. Ahol pedig elkél egy kis plusz segítség a kellemetlen szagok vagy a penész ellen, oda tegyél egy Hiilibaget. Ez a bambuszszénnel töltött zsákocska természetes, baba-, állat- és környezetbarát – ha több infóra vagy kíváncsi, itt tájékozódhatsz: https://www.hiilibag.hu/

  • 490 2020. szeptember 25 Életmód 2020. szeptember 25.

    Facebook Comments