Kávé, ami szépít?
Írta:

Kávé, ami szépít?

Bizony, már létezik „szépségkávé” is! Naná, hogy magyar találmány, méghozzá újdonság, aminek az árán meg fogsz lepődni.

 

Ha hozzánk hasonlóan te is imádod a kávét, akkor talán már feltetted magadnak a kérdést: vajon miért nem létezik még olyan verzió kedvenc italunkból, ami nemcsak karcsúsít, hanem szépít is?

 

Jelentjük: létezik! Ráadásul egy száz százalékban magyar fejlesztésű újdonságról van szó, ami Európában elsőként nálunk elérhető. A Collagen Cocktail Kft. által megalkotott CollAging Coffe Blend fő összetevője az egészséges zöldkávé kivonat, ami elősegíti a hatékony fogyókúrát. Ezen felül tartalmaz kollagént és hialuronsavat, így az élénkítő hatása mellett még a ráncokat is elsimítja!

 

Mennyiben más a zöld kávé, mint a hagyományos?

Ez a kávétípus nem esik át pörkölésen, így háromszor annyi antioxidánst tartalmaz, mint fekete társa. Mint tudjuk, az antioxidánsok hatékonyan szállnak szembe a szervezetben található gyulladásokkal, eközben őrködnek a sejtjeink egészsége fölött is.

 

A zöld kávé bőségesen tartalmaz klorogénsavat, ami közismerten a fogyókúrázók legjobb barátja: szabályozza a zsíranyagcserét, az inzulin- és a glükózszintet, serkenti a vérkeringést. És ha mindez nem lenne elég, az anyagcserénket is felpörgeti, így szinte észrevétlenül olvadnak le a kilók a fogyasztásával.

 

Egy kávé, ami belülről hidratál

Sokat hallottuk kedvenc reggeli italunkról, hogy kivonja a nedvességet a bőrből, ezáltal öregítve azt. Ám a szépségkávéval most ezt a káros hatást is sikerült kiküszöbölni!

 

Mert hogy ezzel ellentétes hatást vált ki a szervezetben: olyan anyagokkal van tele, amelyek az üde, fiatalos bőr legfőbb alkotóelemei. A kávéban található kollagén azért felelős, hogy visszaadja a bőröd természetes rugalmasságát, miközben erősíti a kötőszöveteket is. A hialuronsav pedig bőrünk feszességét biztosítja. Rengeteg vizet köt meg, ezért a puha, selymes és ránctalan arcbőr megkerülhetetlen összetevője.

 

Ha ezután már csak attól tartanál, hogy ez az instant kávé már mindenre jó, csak arra nem, hogy felébredj tőle, akkor gyorsan megnyugtatnánk, hogy ez nem igaz: 100% Arabica kávét is tartalmaz, így a jótékony hatás mellett sem kell lemondanod a kedvenc italod ízéről és élénkítő hatásáról sem.

 

Napi egy kávéval számolva mindehhez olyan áron juthatsz hozzá, mint egy átlag presszókávé, szóval még nagyon mélyen nem is kell a zsebedbe nyúlnod, hogy ezeket az itt felsorolt előnyöket élvezd.

 

Te megkóstolnád? ;)

  • 534 2020. szeptember 17 Életmód 2020. szeptember 17.

    Facebook Comments