3 szupercuki karácsonyi film a Netflixről
Írta:

3 szupercuki karácsonyi film a Netflixről

Ki ne szeretne esténként egy forrócsoki, vagy egy pohár bor mellett megnézni egy-egy aranyos karácsonyi filmet – főleg, mert egy hónapon belül itt az ünnep? Adunk három remek tippet, hogy mit nézz meg addig a Netflixen.

 

1. Karácsonyi cserebere – Adott egy hercegnő, aki meg akarja tapasztalni a hétköznapi életet, és egy cukrászlány, aki szigorú napirend szerint éli a napjait, és élete egyik nagy lehetőségére, egy menő cukrászversenyre készül. Az pedig már csak a sors, vagyis a film furcsa fintora, hogy ők ketten teljesen ugyanúgy néznek ki. De vajon mi sül ki abból, ha ők ketten összefutnak, és két teljes napra szerepet cserélnek? Ha tovább követnéd a kalandjaikat, már a folytatás is elérhető a Netflixen, Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás címmel.

 

2. Christmas Under Wraps – Egy csillogó karrierre vágyó San Francisco-i doktornő világa egyik pillanatról a másikra nagyot fordul. Elfogad egy alaszkai álláslehetőséget, ami nemcsak szakmailag, hanem érzelmileg is a feje tetejére állít nála mindent. De vajon ki lehet a sármos ezermester szállítmányozási céget vezető apukája valójában? ;)

 

3. Alkalmi randevú (Holidate) – Melyik szingli ne utálná, hogy mindig egyedül van a fontos ünnepeken – és még a családja folyamatos cukkolását is hallgatnia kell?! Ilyenkor jön jól egy szabipár, aki a végén lehet, hogy ennél is több lesz majd… ;) figyelem, a film vagány beszólásokat, ironikus és olykor egyéb testváladékokban bővelkedő humort, és rengeteg nevetést tartogat.

 

Forrás: https://www.tasteofhome.com/article/christmas-movies-on-netflix-2020/

  • 884 2020. november 25 Életmód 2020. november 25.

    Facebook Comments