3 dolog, amit időről időre ellenőrizz a lakásban az egészséged érdekében
Írta:

3 dolog, amit időről időre ellenőrizz a lakásban az egészséged érdekében

Akkor sem kell megijedni, ha már tapasztalod ezeket – van ellenük egy szuper természetes megoldás.

 

1. Mennyi vegyszert használsz? – Talán már fel sem tűnik, hogy tisztítószeres kendővel törlöd le a pultot, vegyszerekkel mosol, fehérítesz, ápolod a padlót és a bútorokat, és bizony ki nézi, pontosan mi van azokban a légfrissítőkben, amiket nap mint nap fújkálsz otthon… időnként érdemes csökkenteni a vegyszereket a lakásban, illetve környezetbarát alternatívákat keresni.

 

2. Nincs-e penész a lakásban? – Rendszeresen nézz szét, nincs-e penészfolt valahol az otthonodban. Ugyanis a penésznek számos negatív hatása lehet a szemre, a légutakra és a nyálkahártyákra is: allergiás reakciókat válthat ki, illetve a más meglévő betegségeket is súlyosbíthatja.

 

3. Milyen a levegő? – Ha nem szellőztetsz rendszeresen, és nincsenek szobanövényeid, amik segítenek javítani a benti levegő minőségén, úgy elhasználódik a levegő, ami szintén nem tesz jót az egészségednek.

 

Ha a fentiek közül bármelyikkel gondod akadna – mondjuk találtál egy kis penész foltot a fürdőben, vagy úgy érzed, tartósan sosem elég jó a lakás levegője –, akkor sem kell megijedni, van ugyanis néhány szuper természetes megoldás, amelyek segíthetnek.

 

Ilyen például a Hiilibag, ami egy apró, de hatásos kis „csodaszer”: segíthet hatékonyan felvenni a harcot a rossz levegővel, bizonyos kórokozókkal, és mivel a levegő nedvességtartalmára is jótékonyan hat, hatékony segítőtársad lehet a penész ellen is. További infók: https://hiilibag.hu/

  • 643 2020. július 01 Életmód 2020. július 01.

    Facebook Comments