4 autósmozi nyit júniusban
Írta:

4 autósmozi nyit júniusban

Ha kiszakadnál egy kicsit a valóságból, a rossz hír, hogy cikkünk születésének pillanatában a mozik még zárva vannak – autósmoziba viszont már több helyre is mehetsz.

 

Budapesten és környékén összesen négy autósmozi nyit júniusban. A kínálat elsősorban a régebbi filmeket és a klasszikusokat kedvelőknek jöhet be, ami pedig az árakat illeti, van köztük ingyenes is. Neked melyik lesz a kedvenced?

 

Június 3-tól a Westend külső parkolójában mozizhatsz: olyan klasszikusokat és kultkedvenceket láthatsz itt, amiket nagyon rég, vagy egyáltalán nem is mutattak be itthon moziban. A nagy Lebowski lesz az első vetítés, a jegyárak 3700 forinttól indulnak.

 

Az Újpesti Piac előtti zárt területen június 5-től indult a mozizás: a szervezők azt ígérik, öt héten át minden pénteken és szombaton lesznek ingyenes vetítések. „A műsorban szerepel a Grease, a Hair, a Ponyvaregény, a Jurassic Park, az Ace Ventura, a Moszkva tér vagy a Sose halunk meg!” – írja az Index.

 

Június 12-től az Árkád tetején is megint autósmozival várnak. Tavaly autónként 5500 Ft volt a belépő, idén nem tudjuk, ez hogyan alakul, de a filmkínálatuk elég sokszínű: A nyolcadik utas: a Halál, a Rocky, a régi klasszikus Csillag születik és a Truman Show is vászonra kerül.

 

A Lupa-tónál június 4-től autónként 4990 Ft-ért lehet élvezni a Lupa Drive-In Autósmozi filmkínálatát. Ez olyan, sokakhoz közel álló produkciókat jelent, mint például a Mamma Mia első része, a Másnaposok, a Forrest Gump vagy a Blöff, a Csupasz Pisztoly, a Vissza a jövőbe, a Csillag születik, a Volt egyszer egy Hollywood, illetve olyan magyar filmek, mint a Valami Amerika, az Üvegtigris vagy A tanú eredeti, cenzúrázatlan változata.

 

Forrás: Index.hu

 

  • 608 2020. június 09 Belföld 2020. június 09.

    Facebook Comments