4 ügyes trükk, ha kevés otthon a tárolóhelyed
Írta:

4 ügyes trükk, ha kevés otthon a tárolóhelyed

Több oka is lehet annak, ha kevésnek érzed a tárolóhelyet a lakásodban – a következőkkel javíthatsz a helyzeten.

 

1. Az ágy alatti terület – Ha nem ágyneműtartós az ágyad, és van alatta hely, akkor máris kincsre leltél – már ami a tárolást illeti. Ugyanis kisebb-nagyobb rekeszekben, kosárkákban, tartós műanyag dobozokban betolhatsz ide egy csomó holmit. Extra hasznos, ha könnyű ki-be tologatni (erre szuperjók a görgős, vagy sínen futó tárolórekeszek), na és több ugyanolyan tároló esetén az is, ha rá lehet írni, melyikben mi van.

 

https://www.instagram.com/p/BCxUCHFNtY4/

 

2. Az ajtó mögött – Ha eddig úgy tekintettél valamelyik szobád vagy a fürdőd ajtajára, hogy értékes helyet vesz el a térből – bármerre nyílik, azt figyelembe kell venni a berendezésnél –, akkor ideje végre hasznos dologként, lehetőségként nézni rá. Szuper tárolókat szerelhetsz ugyanis az ajtó belső oldalára, mint például ez itt:

 

https://www.instagram.com/p/CBAfucapE71/

 

3. Egymásra pakolva – Vegyél több, egymáshoz színben és mintában passzoló tárolót, és ne csak egymás mellé, egy sorba pakold őket, hanem egymásra is. Egyszerű trükk, de jelentősen megnövelheti a kis helyek tárolókapacitását.

 

https://www.instagram.com/p/B_3fL-pjZLy/

 

4. Törj a magasba – Sokan nem pakolunk a szekrények felső polcára, sem a tetejére, pedig oda is jöhet például néhány szép doboz, ami elnyeli a nem szezonális, vagy épp annyira nem favorizált cuccainkat. Ez a megoldás azért is jó, mert így nem lesz szem előtt az, amit manapság amúgy se hordanál, így egyszerűbb és gyorsabb lesz a napi outfited kiválasztása.

 

https://www.instagram.com/p/CBAzyNOHmON/

  • 492 2020. június 10 Életmód 2020. június 10.

    Facebook Comments