A legjobb újévi fogadalmak pároknak
Írta:

A legjobb újévi fogadalmak pároknak

Ha együtt tennétek újévi fogadalmat – akár csak valami apróságot –, hadd adjunk pár betartható, összekovácsoló ötletet.

 

Kell a minőségi idő – A hétköznapok olyan zsúfoltak, sokszor jó, ha nap közben messengeren és telefonon tudjátok tartani a kapcsolatot, este pedig fáradtan dőltök be egymás mellé az ágyba. Ezt tartósan egyik kapcsolat sem viseli jól. Legyen hát az új évben több minőségi időtök egymásra! Ez lehet bármi, a beszélgetős szombat estéktől a vasárnapi mozidélutánig. A lényeg, hogy időt szánjatok egymásra, a kapcsolatotok ápolására, és ilyenkor csak Ti legyetek egymásnak (vagyis mobilok kikapcsolva).

 

Utazzatok el valahova – Akár egy távoli úti cél lebeg a szemeitek előtt, akár a hazai tájak, falvak, városok közül szeretnétek felfedezni valamit, 2020-ban itt lesz erre a lehetőség: kalkuláljátok ki a költségeket, szervezzétek meg, aztán induljatok útnak! Biztos, hogy egy közös utazás csak még jobban összeboronál majd titeket.

 

Új hobbi, életmódváltás – Kezdjetek valami újba együtt. Ez lehet egy izgalmas új hobbi, új mozgásforma kipróbálása, nyelvtanulás, vagy akár az életmódváltás is. Hidd el, még ez is könnyebb, ha egymásra támaszkodhattok!

 

Türelem rózsát terem – Egyszerű, de nagyszerű, ha még több türelmet ígértek a másiknak. Ez nemcsak komolyabb vitáktól óvhat meg (ha türelemmel meghallgatod a párodat, és ő is téged, kisebb az esély az összemorgásra), hanem mivel így sokkal jobban fogtok tudni figyelni egymásra, tartósan a kapcsolatnak is jót tesz.

 

Segítsétek egymást – Talán eddig volt néhány olyan kisebb-nagyobb probléma vagy feladat, amivel kapcsolatban úgy gondoltátok, majd ki-ki megoldja egyedül. 2020-ban próbájatok a másik mellé állni, és segíteni neki ebben, legyen szó akár a Nagyi lakásának kitakarításáról, akár egy munkahelyi gond (újra) átbeszéléséről.

 

Legyetek még őszintébbek – Mind a hétköznapi kis dolgokban, mind a kapcsolat jövőjét illetően. Persze itt nem arra gondolunk, hogy most azonnal döntsétek el, mikor akartok gyerekeket és hol lesztek 20 év múlva… elég a következő 1-2 évre nézve tiszta vizet önteni a pohárba. Jót fog tenni, ha látjátok, hogy nagyjából azonosak a céljaitok, ha pedig még vannak eltérések, akkor ki tudjátok találni, hogyan tudjátok ezeket összehangolni. ;) c

  • 559 2020. január 09 Életmód 2020. január 09.

    Facebook Comments