5 tipp: vásárolj a leárazásokon, tündökölj tavasszal!
Írta:

5 tipp: vásárolj a leárazásokon, tündökölj tavasszal!

Adunk néhány tippet, hogyan használd ki a leárazások utolsó nagy hajráját: megmutatjuk, milyen trendekbe érdemes most beruházni, hogy tavasszal (és később is) te legyél a legcsinosabb!

 

1. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy most érdemes beruházni az igazi örök darabokba is: legyen a vágyad akár egy csodaszép fehér blúz, akár egy szuper farmer, puha kötött pulcsi vagy elegáns fekete ceruzaszoknya, a lényeg, hogy most a felsőbb kategóriás üzletekben sem lehetetlen ezeket megfizethető áron megkaparintani.

 

2. Jön a tavasz, és már látjuk nagyjából a trendeket: a virágos holmik, rózsaszínek, sárgák, pöttyösek, geometriai mintás darabok idén is menő cuccoknak számítanak majd, ahogy valószínűleg a pasztellek, balerinacipők, kényelmes szandálok is. Ezekre is érdemes figyelni a leárazásokon!

viragos-ruha

3. Csapj le a vadabb holmikra! Hogy miért? Mert a következő, tavaszi-nyári divat egyik slágerirányzata a punk lesz, amibe sokan csak most fogunk igazán beleszeretni. Még idegenkedsz ettől a trendtől? Akkor kezdd az ismerkedést mondjuk egy vagány, szegecses mini táskával, ami még a visszafogottabbaknak is jól áll!

 

4. A fesztiválok szerelmese vagy? Akkor készülj már most a fesztiválszezonra! Nyári kalapokat, rojtos táskákat, szaggatott farmereket, vékonyabb anyagú ruhákat és szép bőrdzsekiket most is találhatsz a boltokban. Ha leárazva veszed meg őket, sok-sok ezer forinttal több marad a pénztárcádban, mintha 4-5 hónap múlva tennéd!

473986_fesztival_divat

5. Nemcsak a divatos holmikat szerezheted be most kedvezőbb áron, hanem a tavaszi edzőszerkóidat is: a legmenőbb sportszerek, edzőcuccok, futócipők egy része is akciósan lehet a tied. Néhány hét múlva hálás leszel magadnak, hogy időben – és olcsóbban – beszerezted ezeket, mert így hamarabb elkezdheted az edzéseket a tavaszi-nyári topformád eléréséért.

 gym

+1 tipp: ha kedvenc márkádtól online is szoktál rendelni, akkor nézz körül a webáruházukban is, mert nagyobb választékkal és még kedvezőbb árakkal találkozhatsz. Sőt, ingyenes kiszállítást is kifoghatsz, így duplán kedvezményes lesz a vásárlásod!

  • 1295 2017. január 21 Belföld 2017. január 21.

    Facebook Comments