Bajban a Netflix: megérkezett a rivális
Írta:

Bajban a Netflix: megérkezett a rivális

Már Magyarországon is elérhető az Amazon Prime Video, az Amazon online videó kölcsönzője.

 

December 14-én hazánkban és Kelet-Európában is elstartolt az Amazon Prime Video. A Netflixre megszólalásig hasonlító szolgáltatás ezzel már 200 országban érhető el. (A Netflix 130-ban.) Lássuk mit tud.

A Prime Video egy hét ingyenes próbaidőszakot kínál, ezután 2,99 euró, majd fél év után 5,99 euró a szolgáltatás havidíja (930 és 1870 forint). Összehasonlításként: a Netflix a kezdeti ingyenes hónap után 7,99 – 9,99 – 11,99 euró, tehát 2500-3800. A drágább csomag csak annyiban különbözik, hogy HD illetve ultra HD minőségben adja a filmet, illetve, hogy hány eszközön tudjuk egyszerre nézni.

Ez első látásra el is dönthetné a versenyt, de ne együk olyan forrón a kásán. Az Amazon videótékájában egyelőre jóval kevesebb filmet, és persze jóval kevesebb új tartalmat találhatunk meg. Egyelőre itt még hiányzik a magyar szinkron, és sok helyen a magyar felirat lehetősége is, így leginkább akkor ajánljuk, ha valamelyik saját gyártású sorozatukat szeretnéd nagyon-nagyon nézni.  Ilyen a Top Gear egykori műsorvezetőjének új autós magazinja, a Grand Tour, a Mozart in the Jungle és a Transparent.

Egyelőre annyit tudunk javasolni: próbáld ki az ingyenes próbahetet, nézz szét, és ha nem tetszik, akkor töröld az accountodat, különben a próbahét után automatikusan átáll fizetősre, és leterheli a kártyádat!

forrás: index.hu

  • 1230 2016. december 21 Belföld 2016. december 21.

    Facebook Comments