Ez várható Bryan Adams ingyenes budapesti koncertjén
Írta:

Ez várható Bryan Adams ingyenes budapesti koncertjén

Ennél jobb lehetőséged aligha lesz élőben hallgatni Bryan Adamst – lássuk, milyen lesz előreláthatólag a szeptember 28-i koncert.

 

Múlt héten jelentette be a Szerencsejáték Zrt., hogy Bryan Adams budapesti fellépésével ünneplik a Skandináv lottó huszadik születésnapját. A kanadai legenda koncertjére belépő nem lesz, maga a buli pedig szeptember 28-án a Hősök terén kerül megrendezésre.

 

Bryan Adams este 8-tól ad kétórás műsort, amire „csak erre az estére tervezett exkluzív látványú programmal” készül – írta a Szerencsejáték Zrt. közlésére hivatkozva az Index. A világsztár hatodjára koncertezik hazánkban, ezúttal Shine a Light című, új albumának dalait is elhozza a magyar közönségnek. Előzenekara a Wellhello lesz, akik este 6-kor kezdenek.

 

„A földalatti és a metrók a koncert ideje alatt (valamint közvetlen megelőzően és utána) sűrítve közlekedik majd. A Szerencsejáték Zrt. nem először szervez ingyenes bulit a Hősök terére, tavaly Sting és Shaggy koncertezett ugyanitt a Hatoslottó 30. születésnapján. Később kiderült, a buli közel félmilliárd forintba került. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az idei koncert “a tavalyi eseménnyel megegyező költségvetéssel valósul meg”.” – írja az Index.

 

Forrás: Index.hu

  • 579 2019. szeptember 04 Belföld 2019. szeptember 04.

    Facebook Comments