Giga filmes park nyílt Magyarországon
Írta:

Giga filmes park nyílt Magyarországon

Kisvárdán nyitott meg Európa legújabb mozis élményparkja.

 

Valószínűleg az ország legkülönlegesebb élményparkja nyitott meg pár hete. A Cinemaqua Film- és Natúrpark egy óriási, 30 hektáros területre felhúzott filmes csodavilág, amiről eddig csak álmodhattunk. A kisvárdai parkban eredeti díszletekkel berendezett látványvilág összesen 21 helyszínen vár, ami mind egy-egy jelenetet, kort mutat be.

A különleges mozipark helyszínei között megismerhetjük a Filmpalotát, van Amerikai korzó névre keresztelt helyszín, egy igazi kalandhajó és kalózhajó is, 17. századi amerikai falu, mesés csodakert, aranymosó, egy igazi királyság, őslénypark, cirkuszi sátor, repülőgép hangár és egy különleges útvesztő is, csak hogy a teljesség igénye nélkül megemlítsünk párat.

Ami a legszebb: sok olyan tárgy van itt, amit egyáltalán nem tilos megfogni, az egész park az „éld át a filmes világot” koncepcióra épült, amiért mi felnőttként legalább annyira lelkesedtünk, mint a gyerekek. A park egész napos kikapcsolódás szó szerint mindenkinek, az egyetlen hátránya a borsos ára: a felnőtt jegy 6900 forint (helyieknek 5900), a gyerekjegy pedig 6200 (4900) forint. Húzós, de ezt egyszer tényleg látni kell!

  • 306 2020. szeptember 02 Belföld 2020. szeptember 02.

    Facebook Comments