Hatalmas változások elé néz a McDonald’s
Írta:

Hatalmas változások elé néz a McDonald’s

Teljesen átalakítja a működését az étteremlánc.

 

Teljesen átalakítja az éttermeit a McDonald’s az egész világon, így Magyarországon is. A „Jövő élménye” néven futó programban a menüválaszték is változik, és sokkal kényelmesebb módon juthatunk hozzá a vágyott sajtburgehez.

A cégcsoport már idén bevezeti az okostelefonos rendelést és fizetést, ami nem csak a sorbanállástól kíméli meg a látogatókat, de a burgerek is sokkal személyreszabhatóbbak lesznek. A saját eszközök mellett önkiszolgáló kioszkokat is telepítenek (két magyarországi étteremben már tesztelik is), sőt azt is belengették, hogy a saját étteremmel rendelkező (tehát nem plázás) egységeikben akár asztalhoz is vinnék a rendelést.

Az egyedileg összeállítható burgerek szintén nagy előrelépésnek ígérkezik, mert bár most is lehet ubi nélkül kérni a szendvicset, így jóval többet kell rá várni. A kioszkon megrendelt, variálható termékek köre jóval szélesebbnek ígérkezik a mostaninál, ám a pontos kínálatot még nem jelentették be. Annyi biztos, hogy idén Magyarországon 5 étteremben kezdik tesztelni az új rendszert, köztük abban a kettőben, ahol a kioszkokat már most is tesztelik (az M3-as kivezetőn és Óbudán).

 

  • 859 2017. május 04 Belföld 2017. május 04.

    Facebook Comments