5 szokatlan, de tuti hely az ismerkedésre
Írta:

5 szokatlan, de tuti hely az ismerkedésre

A tavasz a szerelem időszaka, mutatjuk hát hova menj, ha ismerkednél.

 

Óriási közhely, hogy manapság nem lehet hol ismerkedni. Ha a munkahelyeden nincs megfelelő alany, akkor a közhiedelem szerint marad a Tinder vagy valamelyik hasonszőrű oldal. Szerintünk viszont ez egyáltalán nem igaz. Rengeteg olyan hely és rendezvény van, ahol tömegével találhatsz jófej és hozzád illő embereket.

 

Felvonulás, tüntetés

Első hallásra talán nincs is ennél kevésbé romantikus helyszín, de ha jobban belegondolsz, a nagy tömeg a te malmodra hajtja a vizet. Egy ilyen helyen adott a közös téma, bárkivel leállhatsz beszélgetni anélkül, hogy kínos csendtől keljen félni. Ráadásul a mostani rendezvényeknek már van egy kis buli-hangulata is: a randalírozás helyett zene szól és egy vicces transzparens bármilyen beszélgetést elindíthat.

Sportesemények kivetítői

Lehet, hogy nem vagy focidrukker, de ha épp pasivadászatban vagy, nem árt egy-egy focimeccset megnézni valami cool belvárosi kivetítő alatt. Az egy főre eső férfiak száma kiemelkedő, és egyáltalán nem csak a sörhasú középkorú apukák alkotják a felhozatalt. Ők inkább egy krimóban nézik ugyanezt, a fűbenülős meccsnézés közönsége sokkal inkább húszas, harmincas…

Újhullámos kávézók

Fogj egy könyvet és munka után ülj be bármelyik helyre a Ráday utcában, a Pozsonyi úton vagy Bel-Budán. Rendelj egy finom kávét, és élvezd a tavasz-nyári esték hangulatát. Az viszont fontos, hogy olyan olvasmányt válassz, ami nem ránt be teljesen, hanem rendszeresen körbe tudd hordozni a tekintetedet a termen. Ha egyedül nem szeretsz ilyesmit csinálni, akkor 3 fős baráti csoportot javaslunk, így ha egyikőtök inkább átülne egy csinos lány/dögös pasi asztalához, nem hagyja egyedül a másikat.

Food-fesztek

A fesztiválok alapvetően a könnyed (és nem tartós ) ismerkedés helyszínei, kivéve ha egy kisebb tematikus, étkezéshez kötött fesztiválra mész. Teljesen mindegy, hogy kolbászfesztiválról vagy belga sörfesztről van szó, ezeken a helyeken a látogatóközönség nincs úgy szétcsúszva, mint a Sziget harmadik napjától mindenki, ráadásul erre is igaz, hogy a közös témát a fesztivál apropója szolgáltatja. Menj oda a kiszemelthez és kérdezd meg mit fogyaszt, mert jól néz ki. A többi, ahogy mondani szokták, történelem…

Múzeumban

Ha komoly gondolkodású művészlelkek az eseteid, akkor melegen ajánljuk a különböző kiállításokat. Ilyen alkalmad nyílik figyelni kicsit a kiszemeltet, mielőtt leszólítanád, így azt is van időd kitalálni, hogy mivel nyiss. Ha kérdezel valamit az adott művészről, azzal például nem lőhetsz mellé.

  • 848 2017. május 04 Életmód 2017. május 04.

    Facebook Comments