Grand és Mirror – két új szórakozóhely Budán
Írta:

Grand és Mirror – két új szórakozóhely Budán

A „budai Gozsdunak” is nevezett  Buda Entertainment & Gastróban két szórakozóhely is megnyitotta kapuit a közelmúltban: a nyugati klubok babérjaira törő Grand klub és a meghívásos alapon működő Mirror.

Ha szórakozásról van szó, Budapesten szinte biztosan a pesti oldalon választunk magunknak egy bárt, klubot, romkocsmát, vagy egyéb szórakozóhelyet – mondjuk a Király utcában, vagy annak környékén. Ez viszont könnyen lehet, hogy a közeljövőben megváltozik, mivel a budai oldalon is egyre több új hely nyílik. Most például az egykori Új udvar helyén kialakított Buda Entertainment & Gastróban (igen, az ágymozis létesítményben) nyitja meg kapuit két új szórakozóhely is, a Grand és a Mirror, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a pesti oldalról – sőt, akár távolabbról is – Budára csalogassák a bulizni vágyókat.

Hogy milyen lesz ez a két új, budai klub? Az első jelző, ami eszünkbe jut róluk, az, hogy különbözőek. A Grand a huszonéves, elektronikus zenét kedvelő közönséget várja majd elsősorban, olyan dizájnt, technikai felszereltséget és DJ-ket ígérve, ami és akik bármelyik jelentősebb európai klubban is megállnák a helyüket. A Grand fénytechnikája is abszolút csúcskategóriásnak ígérkezik: a plafont és a falakat is olyan LED-rendszerrel szerelik fel, amelyekkel a szórakozóhely látványvilágát akár percről percre lehet majd változtatni.

mirror_fotofotó:scontent-a-fra.xx.fbcdn.net

A Mirror ezzel szemben egy kisebb, valószínűleg jóval csendesebb, exkluzív helynek ígérkezik, ahová meghívásos alapon lehet majd bejutni, és helyet foglalni a 12-14 asztal valamelyikénél. Más lesz a zene, a hangulat, így minden bizonnyal a vendégkör is: szerintünk azok a harmincas, vagy idősebb szórakozni vágyók járnak majd ide, akik a minőséget, a kulturált szórakozást kedvelik, illetve azt, ha egy kicsit VIP-nak érezhetik magukat.

1272006_313953712143413_7592269430500874636_o

fotó:scontent-a-fra.xx.fbcdn.net

A két klubot a Lobby Bar köti majd össze, ahol a vendégeknek lehetőséget kapnak arra, hogy nyugodt körülmények közt beszélgessenek, vagy egyszerűen csak kifújják magukat két tánc, vagy két ital közt. Innen lehet majd felmenni a tetőtéri dohányzóba, vagy lejutni az épület garázsába, ahol taxibeállót is kialakítottak.

A Grand, a Mirror és a Lobby bar megnyitó partját a Playboy 15. születésnapi bulijával egybekötve tartották november 28-29-én. A folytatást pedig kíváncsian várjuk.

 

  • 2994 2014. december 03 Életmód 2014. december 03.

    Facebook Comments