John Malkovich ismét Budapestre jön
Írta:

John Malkovich ismét Budapestre jön

2012-ben már járt nálunk, és jövőre ismét jön John Malkovich.

 

A külföldiek szeretik Budapestet. Éppen tegnap jártam egy olyan sajtóeseményen, ahol a néhány hete kinevezett olasz nagykövet áradozott fővárosunk szépségéről (és persze külön kiemelte és dicsérte a magyar lányokat). Nos, a világsztárok is odavannak Budapestért, és a legtöbben szívesen jönnek vissza hazánkba. Valószínűleg így lehet ezzel John Malkovich is, aki 2012 márciusa után jövőre újra ellátogat hozzánk.

 

A kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-jelölt John Malkovich a 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon fog vendégszerepelni április 4-én a Just Call Me God – A diktátor utolsó beszéde című előadásban, a Művészetek Palotája színpadán.

 

A 63 éves Malkovich mellett Georg Baselitz, Gyenyisz Macujev, Daniele Gatti és a Komische Oper Berlin előadásaival, munkáival is találkozhat majd a közönség a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF), amely 2017-ben 40 helyszínen több mint 120 programmal várja az érdeklődőket március 31. és április 23. között, részben a húsvéti ünnepkörhöz is kötődő programokkal.

  • 1119 2016. december 12 Belföld 2016. december 12.

    Facebook Comments