A 3 legjobb sminkelős app a neten
Írta:

A 3 legjobb sminkelős app a neten

Megkerestük azokat, amik tényleg működnek.

Tele vannak az alkalmazásáruházak olyan applikációkkal, amik utólag megigazítják a sminket, vékonyabb arcot varázsolnak, amikkel feldobhatsz egy rúzst, és úgy egyáltalán: az ígéret szerint használatukkal a legocsmányabb jóreggelt-szelfiből is címlapfotó lesz. Csak az a baj, hogy ezeknek az alkalmazásoknak a többsége használhatatlan. A legtöbb nagyon mű hatásúra maszkírozza az embert, de van olyan is, ami a sok reklámtól gyakorlatilag használhatatlan. Elég hosszú tesztelés és több tucat kipróbált app után mutatjuk a kedvenceinket.

Makeup+

tumblr_inline_nr1nuuhiPx1tw93d0_500

Amikor elkezdtem sminkelős appokat keresni – ekkor még csak saját szórakozásra – ez volt a legelső, ami azt adta, amit előzetesen gondoltam. Az a legjobb benne, hogy gyakorlatilag tökéletes az autokorrekció: tökéletesen felismeri a szem/száj ívét, és általában nincs is szükség utólagos igazításara. Leszedi az esetleges pattanásokat, karikákat, és több, mint 20 előre gyártott sminksablont dobhatunk fel egyetlen kattintással. Mint instán a szűrőket. Persze lehetőség van ezeket finomhangolni, vagy akár saját magadnak kialakítani a sminket, külön a szemhéjpúdert, tusvonalat, szempillákat. Az eredmény olyan élethű lesz, mintha a festék az arcodon, és nem csupán a kép pixelein lenne.

Perfect 365

screen-shot-2014-01-16-at-5-22-17-pm

A Perfectről eddig mindenki ódákat zengett, ezért elég kíváncsi voltam rá. A legelső dolog, ami szembetűnő, hogy van live makeup funkció, azaz feldobja az arcodra a sminket még a kép elkészülte előtt. Az előre gyártott smink sablonok persze itt is teljesen személyre szabhatók, és ha nem is 100%-os az igazítás, ahogy eltalálja mondjuk a szájkontúrt, de ezt könnyű utóigazítani. Két dolog viszont van, ami bőven kárpótol: az egyik, hogy frizurát is lehet változtatni: rengeteg féle parókából válogathatsz, a másik pedig – most kapaszkodj: azt is megmutatja a progi, hogy hogy készítheted el a valóságban azt a sminket, amit magadra montíroztál. A legtöbb előre elkészített kinézethez youtube tutorial is tartozik, és amazonról be van linkelve az összes termék, ami a smink elkészítéséhez szükséges.

BeautyPlus

Beauty-Plus

A BeautyPlust nem akkor ajánlom, ha nulla sminkből szeretnéd kifesteni magad, hanem ha alapvetően ki vagy festve, csak valahogy a kép mégsem jó. Több olyan dolgot is tud, amit az elődei nem: manuálisan el lehet tüntetni a szem alatti karikákat, a ráncokat, fényessebbé lehet tenni a szemet… Ezzel a programmal nem lehet nagyesélyi sminket feldobni, viszont mivel kontúrozni és orrot formálni lehet, elég sok lehetőség rejlik benne. A filterekkel és a képre tehető extrákkal együtt rögtön mehet is a megosztás!

  • 2096 2016. december 09 Életmód 2016. december 09.

    Facebook Comments