A világ legjobbjai közé került a magyar chocolatier alkotása.
Almás pités karamellás bonbonnal nyert érmet a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra az International Chocolate Awardson. Bonbonokkal, trüffelekkel és fagylaltokkal az utóbbi három évben tizenhét nemzetközi díjjal gazdagodtak. Idén már két karamellás csokoládéjukat is díjazták – írja a Glamour.hu.
Pedig csokimesterük, Erdélyi Nóra chocolatier csak ebben az évben kezdett el a karamellával kísérletezni. Az International Chocolate Awards-on bronzérmet nyert különlegességet fahéjas almával készült krém-karamellával töltötték. Az alma és a krém-karamella lágy, bársonyos textúrája kellemes harmóniát alkot az őt körülölelő roppanós étcsokoládéval.
A díjnyertes édesség és a többi kitüntetett finomság is megkóstolható a manufaktúra Király utcai boltjában.