Már csobbanhatsz a Széchenyi és a Rudas fürdőkben
Írta:

Már csobbanhatsz a Széchenyi és a Rudas fürdőkben

Ha a budapesti fürdők szerelmese vagy, és már alig vártad, hogy újra látogathasd a kedvenced, akkor egy jó hír: a Széchenyi és a Rudas már kinyitott, és fokozatosan nyitnak a többiek is.

 

Július közepéig ütemezetten nyitnak újra a budapesti fürdők, írja az MTI-re hivatkozva a WeLoveBudapest. A sort a Dandár fürdő zárja július 15-i nyitással.

 

És persze, már vannak olyan, országhatárokon túl is népszerű budapesti fürdők, ahol szabad a csobbanás: július elsejétől a Széchenyi és a Rudas nyitott újra. További jó hír, hogy kedvezményes belépőkkel is várják a látogatóikat: közel 40 százalékkal olcsóbban lehet most bemenni, a 15 alkalmas akciós bérletek pedig további 15 százalék kedvezményt biztosítanak.

 

A fürdőkben megvolt a nagytakarítás és fertőtlenítés, de az újranyitások előtt a medencék vizének teljeskörű bevizsgálására is sor került.

 

„A medencék vizét az előírások szerint fertőtlenítik, minőségét két óránként ellenőrzik. A belépéshez használt proxy órákat minden használat után fertőtlenítik. A forgalmasabb látogatótereket (beléptetés, közlekedőterek, vizes blokkok, mellékhelyiségek) legalább óránként, a medence-, illetve lépcsőkorlátokat, vízbe jutást segítő eszközöket 30 percenként fertőtlenítik. A vendégek részére alkoholos kézfertőtlenítő-szert és a helyes kézmosásról szóló tájékoztatókat helyeztek ki” – írja a WeLove Budapest.

 

A fürdők munkatársai mindenkit arra kérnek, hogy zuhanyozzon le a medencék használata előtt, illetve viseljen papucsot – mondjuk ez eddig is benne volt a házirendben, de most papucs nélkül be sem engedik a vendégeket a fürdő területére. Ami pedig a sorban állást illeti a pénztárnál és a büféknél, itt is tartanunk kell a távolságot a többiektől, de ebben felfestett pontok is segítenek.

 

  • 672 2020. július 07 Belföld 2020. július 07.

    Facebook Comments