Már jár a Fényvillamos
Írta:

Már jár a Fényvillamos

Mutatunk két videót, hátha a te szívedbe is megérkezik, illetve nálad is tovább fokozódik az ünnepi hangulat.

 

Az már előtted sem titok, hogy ez a karácsony más lesz, mint az eddigiek. Nem ölelheted meg a Nagyit, de még csak vacsorázni sem mehetsz el az ünnep előtt a pároddal vagy a barátaiddal (az éttermek zárva vannak, és este 8-ra haza kell érni).

 

Van azonban egy olyan közlekedési eszköz, ami továbbra is azért járja a várost nap mint nap, hogy kicsit megteremtse, illetve fokozza szívünkben az ünnepi várakozást, az ünnepi hangulatot. Ez pedig nem más, mint a Fényvillamos, amiről mutatunk is két videót:

Érdemes belülről is megnézni, hiszen gyönyörűen fel van díszítve.

A Fényvillamos korábban csak egy vonalon járt, most viszont már több vonalon is találkozhatsz vele január 6-ig. További részletekért és menetrendért klikk ide: https://bkk.hu/utazasi-informaciok/kozossegi-kozlekedes/unnepijaratok/fenyvillamos/

 

Tudtad?

December 19-ig még a gyönyörűen feldíszített és kivilágított Mikulástrolit is elcsípheted, ahol nemcsak a Télapóval és Krampuszával találkozhatsz, de egy cipősdobozban átadott ajándékkal te is segíthetsz szebbé tenni egy rászoruló kisgyerek karácsonyát – a cipősdobozokat a Baptista Szeretetszolgálatnak juttatják el.

 

További infók és menetrend: https://bkk.hu/utazasi-informaciok/kozossegi-kozlekedes/unnepijaratok/mikulastroli/

  • 631 2020. december 14 Belföld 2020. december 14.

    Facebook Comments