Will Smith-el is összefuthatunk Budapesten
Írta:

Will Smith-el is összefuthatunk Budapesten

A világsztár nem tétlenkedik: filmet forgat és felvett egy dalt is, de azért marad ideje olyan mókákra, mint például, hogy az Operaház tetején pózoljon.

 

Megszoktuk már, hogy egymást váltják a világsztárok Budapesten – legutóbb például Will Smith érkezett meg fővárosunkba, méghozzá több dolog miatt. A színész nálunk forgat Ang Lee-vel (hogy pontosak legyünk, a Gemini Man c. film egyes jelenetein dolgoznak), másrészt itt vette fel a következő dalát a június közepén kezdődő labdarúgó-világbajnokság apropóján, Nicky Jam és Era Istrefi közreműködésével.

vb-dal-1024x576

 

b_will_smith

Nem mellékesen pedig valószínű, hogy szeretne ő is annyit látni Budapestből, amennyit csak lehet. Erre a legjobb talán egy magaslati hely – és Will Smith is pontosan így gondolta: az Operaház tetején pózolt, és ezt persze kitette Instagramra is.

 

Posztját cikkünk születésének pillanatáig majdnem 5.7 millióan látták, kedvelték, és záporoznak a kommentek a büszke Budapestiektől, na meg azoktól, akik talán éppen a kép hatására döntenek úgy, hogy egyszer mindenképpen eljönnek Magyarországra.

 

A sztár május végén érkezett és elvileg egy hónapot marad nálunk, szóval június végéig még mindnyájunknak van esélye arra, hogy összefussunk vele Budapesten! ;)

  • 904 2018. június 11 Belföld 2018. június 11.

    Facebook Comments