A legédesebb ünnep: jön az 5. Macaron Nap!
Írta:

A legédesebb ünnep: jön az 5. Macaron Nap!

Mi már alig várjuk a legszínesebb édességek ünnepnapját: március 20-án ismét itt a Macaron Nap! Ízlelj, kóstolj, játssz a színekkel, ízekkel vagy akár süsd meg te is a saját macaronodat az Akvárium Klubban.

 

Rajongásig szereted a macaront, vagy még csak most kezdenél ismerkedni ezzel a színes, sokféle ízben készíthető édességgel? Bármelyik csoportba tartozol is, biztosak vagyunk abban, hogy élvezni fogod az 5. Macaron Napot, amit idén is március 20-án tartanak az Akvárium Klubban.

8592503666_5355df716e_z

Most is a legjobb cukrászdák kínálatából kóstolhatod meg az ország legfinomabb macaronjait, sőt, akár te is elkészítheted a sajátjaidat. Ha gyerkőccel érkezel, ő sem fog unatkozni, ugyanis a szervezők színes programokkal várják az apróságokat is.

 

Az első Macaron Napot 2010-ben Franciaországban rendezték meg, a következő évben pedig már New York is csatlakozott a később világméretűvé vált kezdeményezéshez. De vajon miért tartunk Macaron Napot Magyarországon?

 

„Fontos, hogy megismerjük azokat a boltokat, cukrászdákat, éttermeket és választékukat, ahol adnak a minőségre, csúcsgasztronómiai termékeket árusítanak és a legmagasabb színvonalon igyekeznek kiszolgálni közönségüket. A macaron érdekessége, sokrétűsége és a szó szoros értelmében rendkívül színes elkészítési módja egy kiváló terep, játszótér ahhoz, hogy kimerészkedjünk a nagyvilág elé: minderre mi is képesek vagyunk” – olvasható a Macaron Nap Facebook oldalán.

20130316-szorakozz-programajanlo-macaron-nap6

Mindenmentes macaron is lesz

Vegán vagy? Diétázol? Nem ehetsz tejet, vagy esetleg cukorbeteg vagy? Akkor sem maradsz ki a jóból: úgy tudjuk, vegán „mindenmentes” macaron is kapható lesz a rendezvényen.

  • 1597 2016. március 03 Belföld 2016. március 03.

    Facebook Comments