Újabb világsztárok érkeznek Budapestre: jön Javier Bardem és Penélope Cruz
Írta:

Újabb világsztárok érkeznek Budapestre: jön Javier Bardem és Penélope Cruz

A színész nálunk forgatja legújabb filmjét, és a hírek szerint kedvesét is hozza.

 

Már meg sem lepődünk, ha Hollywoodi sztárok bukkannak fel Budapesten: az elmúlt években forgatott már itt Angelina Jolie-tól és Brad Pitt-től kezdve Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Jamie Foxx, Keira Knightley és legutóbb például Will Smith, most pedig a kedvenc sztárpárunk, Penélope Cruz és Javier Bardem érkezik.

Budapesten forgatják ugyanis a Dűne című sci-fi legújabb feldolgozását, aminek illusztris szereplőgárdájában többek között Javier Bardem is szerepel. A filmben olyan világsztárok vesznek rész, mint a Szólíts a neveden! című filmért Oscarra jelölt Timothée Chalament, a Mission Impossible sztárja, Rebecca Ferguson, a Disney-sztár Zendaya, a Star Wars fenegyereke, Oscar Issac és a Mamma mia! sztárja, Stellan Skarsgaard.

A rendezőnek ráadásul nem most először köszönhetük budapesti sztárparádét: korábban itt forgatta a Szárnyas fejvadász 2049-et, ami miatt anno Ryan Gosling, Harrison Ford és Jared Leto is itt állomásozott egy darabig.

Hogy pontosan mikor érkezik Bardem, és hogy vajon ők is beköltöznek-e hónapokra, mint Brad Pitték tették, azt egyelőre nem tudni.

  • 1369 2019. február 11 Belföld 2019. február 11.

    Facebook Comments