Itt nagy eséllyel futhatsz össze Colin Farrellel Budapesten
Írta:

Itt nagy eséllyel futhatsz össze Colin Farrellel Budapesten

Bizony, Colin Farrell fővárosunkban forgat, és az sem tartott sokáig, hogy kiderüljön, hol szeret leginkább enni.

 

Ha azt mondjuk, a világsztárok szeretik Budapestet, illetve, hogy szívesen dolgoznak itt, azzal nem mondunk újat. De azzal talán igen, hogy legutóbb Colin Farrell érkezett fővárosunkba: a világsztár épp a North Water című sorozaton dolgozik, amely egy sarkvidéki expedíció alatt játszódik, és a munkálatokat Norvégia után nálunk folytatják – írja a Ripostra hivatkozva a Szeretlek Magyarország.

 

És ha már itt van, valószínűleg nem elégszik meg azzal, hogy a forgatás helyszínén vagy a szállodában ücsörögjön – szereti felfedezni a várost, a helyi érdekességeket, éttermeket, ízeket.

 

Így ejthette útba a Hari Kebab nevű helyet a hetedik kerületi István utcában, ahová aztán többször is visszatért. Mivel sapkában, nagy szakállal járja a várost, a személyzetnek csak több nap után tűnt fel – méghozzá egy bankkártyás fizetés után –, hogy a már ismerősként üdvözölt vendég nem más, mint a hollywoodi sztár.

 

Aki ezután persze, hogy egy közös fotóra is beállt a dolgozókkal. A képet az étterem posztolta Facebookra – ugye, hogy ez alapján nem is olyan könnyű felismerni Colin Farrellt? ;)

 

https://www.facebook.com/harikebab/photos/a.773083772845258/1435773996576229/?type=3&theater

 

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

  • 654 2019. november 20 Belföld 2019. november 20.

    Facebook Comments