Nem lesz se Sziget, se Volt, se Balaton Sound
Írta:

Nem lesz se Sziget, se Volt, se Balaton Sound

Elmaradnak idén a fesztiválok.

 

 

A nyár elképzelhetetlen fesztiválok nélkül. Nem csak Magyarországon, hanem szerte a világban ez a 3 hónap egyet jelent a zenei koncertsorozatokkal. Idén azonban ez is másként lesz. Több külföldi fesztivál után most a legnagyobb magyarországi rendezvények is bejelentették: idén elmarad a buli. Ez pedig azt jelenti, hogy 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mint ahogy a Sziget Szervezőiroda nagy hazai fesztiváljai, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound is elmaradnak.

 

A jegyvisszaváltásról és a hogyan továbbról egyelőre nem tudni. A szervezők szerint most mindenek előtt ki kell alakítani az elővételes jegyvásárlók számára az optimális megoldást, legyen szó a jegyek jövő évi felhasználhatóságáról vagy a visszatérítés menetéről. A nemzetközi példákat elemezve minderre számos megoldás látott már napvilágot, vannak országok, ahol külön jogszabályokkal is támogatják, szabályozzák ezt a folyamatot.

 

„Számunkra most az az elsődleges szempont, hogy a vendégeink a lehető legkedvezőbb megoldást kapják, és jövő nyáron együtt élvezhessük ezeket a világszínvonalú fesztiválokat. Elképzelhetetlen a gondolat is, hogy 27 év kitartó és szeretett munkája, az eredményeink és nem utolsó sorban a több millió eddigi látogatónk fesztiválélményének lehetősége egyik pillanatról a másikra lenullázódjon. Egyelőre tehát türelmet kérünk, keressük a megoldást, azonban az biztos, hogy az sokat jelentene, ha azok a látogatók, akik már megvásárolták elővételben a jegyet, ezt a jövő évi fesztiválra való befektetésként kezelnék”- tette hozzá Kádár Tamás.

  • 699 2020. május 04 Belföld 2020. május 04.

    Facebook Comments