Randikártyát fejlesztett egy magyar csapat
Írta:

Randikártyát fejlesztett egy magyar csapat

Online ismerkedés? Ugyan már.

 

Hányszor fordult már elő, hogy valahol megláttál egy jó pasit vagy álmaid nőjét, de nem mentél oda? Valószínűleg jópárszor. A C.A.R.D.4LOVE  tervezői ugyanis azt vették észre: a hétköznapok nem igazán alkalmasak ismerkedésre. Mindenki rohan, vagy a telefonjába mélyedve próbálja meg túlélni a reggelt, ezért egy különleges ötlettel álltak elő.  A C.A.R.D.4LOVE  kártyák olyan egyedi névjegykártyák, aminek az egyik oldalán egy pozitív érzéseket keltő rajz és egyetlen randira hívó, vagy dicsérő mondat szerepel, a másik oldalán pedig egy egyedi QR kód, ami a kártyapakli tulajdonosának Facebook profiljára visz.

17458441_1652609608378213_2284621821177727727_n

A közvetlen kapcsolat megkönnyítését szolgáló kártyák ötlete egy nyári fesztiválon fogalmazódott meg, ahol a csapat tagjai hirtelen ötlettől vezérelve smileys kártyákat kezdtek osztogatni. A fogadtatás pedig annyira pozitív lett, hogy adta magát az ötlet: ily módon az ismerkedést is meg lehetne könnyíteni.

“Az emberi kapcsolataink meghatározó részét ma már közösségi oldalakon és online csatornákon keresztül ápoljuk. A személyes varázs és az első benyomás azonban nem digitalizálható!” – magyarázta Csala Vilmos, a C.A.R.D.4LOVE (Create a Relationship Directly) ötletgazdája a szeretlekmagyarorszag.hu-nak.

Ezek a randikártyák mind egy-egy egyedi mintával lettek megtervezve, három típusú üzenettel. Választhatsz Kalandvágyó, Dicsérő és Eredeti beköszönő szöveget, és nincs is más dolgod, mint a kiszemelt markába nyomni, lehetőleg egy mosoly kíséretében. Ez már elindíthatja a párbeszédet, ha pedig nagyon alkalmatlan az időpont a csevejre, egy kattintással megtalál téged azon a bizonyos közösségi portálon.

A kártya megvalósítására egyelőre Indiegogon gyűjt az ötletgazda, és reméljük összejön a  tervezett cél, mert nagyon szeretjük ezeket a színes, innovatív, offline megoldásokat!

  • 1879 2017. április 17 Egyéb 2017. április 17.

    Facebook Comments