3 praktikus kiegészítő az otthoni irodádba
Írta:

3 praktikus kiegészítő az otthoni irodádba

Ha otthonról dolgozol, és már megvan a saját kis irodád vagy dolgozósarkod, akkor tedd még szuperebbé és komfortosabbá a következő hasznos kis apróságokkal.

 

1. Fényt ide! – Kevesen tudunk hatalmas üvegablak előtt dolgozni, de annál többen csúszunk bele a hajnali vagy esti órákba is néhány feladattal. Ez sem feltétlen dráma egyébként – főleg, ha rendelkezésedre áll egy szuper asztali lámpa, aminek a fényét oda tudod irányítani, ahol a leginkább szükség van rá.

 

2. Itt a bögre, hol a bögre? – Szeretnéd az íróasztalod mellett meginni a reggeli kávéd, de elkerülnéd a bögre aljának lenyomatát az íróasztalodon? A megoldást egy poháralátét jelentheti, amelyek széles forma- és mintaválasztékában nem győzöl majd válogatni a neten!

 

3. Tiszta a levegő? – És itt most nem arra célzunk, hogy a home office-ban nyugodtan átnézheted a híreket vagy felhívhatod a mamád munkaidőben, a főnököd úgysem fogja megtudni. Hanem arra, hogy milyen a levegő minősége a szobában. Te is jobban fogsz tudni koncentrálni, ha nem vonják el a figyelmed a kellemetlen szagok, amiknek a kialakulásához elég a szobában felejtett tegnapelőtti zoknid vagy egy kis ételmaradék a hétvégéről. A szoba levegőjét persze javíthatod olyan egyszerű, már ismert praktikákkal is, mint például a szellőztetés (és persze, egy kis igényesség és odafigyelés), de a legjobb, ha tartósan esélyt sem adsz a szagok kialakulásának. Ebben segíthet pár természetes apró „csodaholmi” is, mint például a Hiilibag – erről itt találsz bővebb infókat: https://www.hiilibag.hu/

 

Te mivel teszed még komfortosabbá az otthoni irodádat, dolgozósarkodat? Írd meg nekünk kommentben! Inspiráljuk és segítsük egymást, hiszen ki tudja, meddig dolgozunk még otthonról…

 

  • 514 2020. április 24 Életmód 2020. április 24.

    Facebook Comments