5 különleges Valentin napi programtipp
Írta:

5 különleges Valentin napi programtipp

Eleged van a megszokott vacsorázós, mozizós, otthon bekuckózós Valentin napokból? Idén valami egész másra vágysz? Akkor olvass tovább, mert cikkünkben igazán különleges programtippeket találsz a szerelmesek napjára.

 

Valentin napi hajókázás

Mindig is szerettél volna egy romantikus dunai hajókázós programot beiktatni a pároddal, de eddig még nem került rá sor? A Valentin napnál jobb alkalmat keresve sem találnátok erre! A gyertyafényes vacsora és az élőzene garantált, és ebből adódóan a romantikus hangulat is.

További infók: http://www.programturizmus.hu/ajanlat-valentin-napi-hajozas.html

 

Csokimúzeum – ha igazán édes élményekre vágytok…

351-csokolade-muzeum-praline-tura-kostolas-program-budapest

Fotó: programturizmus.hu

Élvezzétek a legfinomabb csokoládék ízét és illatát a Csokoládé Múzeum Valentin napi rendezvényén! Ha már más programotok van a szerelmesek napjára, akkor tervezzétek be ezt a programot ráhangolódásnak: itt február 13-án 17 órától már kezdetét veszi a minden tekintetben édes Valentin napozás, majd még két időpontban, február 14-én 9:30-tól és 17 órától várják a szerelmeseket.

További infók: http://www.csokolade-muzeum.hu/

 

Hangfürdő

slide

Érdekel a rezgésterápia? Szeretnéd megtapasztalni, milyen az, ha minden porcikádat rezgések hatják át, melyek segítenek újra egyensúlyba kerülni? Akkor gyere el február 14-én 11 órára a Sport Placcra (13. kerület Tahi utca 69.), és meditálj, relaxálj együtt a többiekkel. Jöhetsz a pároddal vagy egyedül is – így a közös esti programra már feltöltődve érkezhetsz.

További infók: https://www.facebook.com/events/817663331671086/

 

Ágymozizz

agymozi-london-520x245

Ha maradnátok a megszokott mozis programnál, de ebbe azért csempésznétek egy kis izgalmat és változatosságot, akkor próbáljátok ki az ágymozit! Igaz, az ára egy kicsit magasabb, mintha a „sima” verziót választanátok, de egyszer ki kell próbálni azt is, milyen franciaágy méretű heverőkön, párnák közt elnyújtózva mozizni.

További infók: http://budaeg.com/agymozi-bed-cinema

 

Jóga és tea szeánsz

Pároddal együtt a keleti kultúra rajongója vagy? Szerettek jógázni, meditálni és teázni is? Akkor van számotokra egy remek ötletünk: Valentin nap délutánján látogassatok el a Balerina Mozgás Központba, és figyeljetek befelé egy kicsit, hogy aztán még jobban egymásra figyelhessetek!

További infók: http://teatervezo.hu/tartalom/joga_es_tea

  • 1539 2016. február 12 Életmód 2016. február 12.

    Facebook Comments